Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ny daginstitution i erhvervskvarteret bliver ikke Herlevs sidste

Onsdag ved middagstid var der rejsegilde for den nye daginstitution på Hørkær i erhvervskvarteret, der forventes at stå helt færdig i starten af 2023. Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) mener, at den nye daginstitution er et vigtigt skridt for udviklingen af erhvervskvarteret.

Bygningen på Hørkær 18 er ikke ny, men det er dens formål. I bygningens underetage bygges nemlig en ny daginstitution, hvor der onsdag ved middagstid var inviteret til rejsegilde. Borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) holdt tale for de fremmødte, hvor han blandt andet nævnte det stigende behov for institutioner i kommunen.

LÆS OGSÅ: To Herlev-spiller med til at vinde EM-sølv

»Vi er i gang med en daginstitution på den anden side af banen (daginstitutionen ved Herlev Byskole afd. Eng, red.), og nu står den her institution snart færdig, og det bliver ikke den sidste institution i Herlev indenfor de næste fem år. Der bliver brug for flere,« siger borgmesteren, der kalder på den nye daginstitution en milepæl for udviklingen i erhvervskvarteret.

Glad for samarbejde

»Byen er i vækst, og vi har drøftet i mange år, hvor vi får plads til børnene i fremtiden. Denne institution her er en væsentligt del af løsningen. Der er ikke tilbud (i institutioner, red.) til alle børn. Det skal der være. Derfor er vi rigtig glade for, at vi har det her samarbejde med Wihlborgs,« fortsatte borgmesteren.

Det er firmaet Wihlborgs der står for at bygge daginstitutionen i erhvervskvarteret, som Herlev Kommune lejer sig ind i.

»Nu skal vi helt i mål, men jeg synes at vi skal råbe et trefoldigt leve for bygningen her, og for de familier og børn, som som kommer til at benytte den. Så… den nye daginstitution længe leve,« sagde Thomas Gyldal Petersen efterfulgt af tre høje hurra’er, som de fremmødte til rejsegildet råbte med på.

Den nye daginstitution forventes at stå færdig i starten af næste år, og vil indholde både en vuggestue- og en børnehaveafdeling.

Læs mere om den nye daginstitution i erhvervskvarteret i næste uge

LÆS OGSÅ: Mikrobryggeri vil gerne Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!