Herlev Bladet

Udvises for at stjæle sko og kosmetik

To litauiske butikstyve har fængselsstraf og en udvisningsdom for at stjæle fra to dagligvarebutikker i Big.

Det blev en dyr omgang for de to litauiske butikstyve på 31 og 40 år, der søndag blev taget på fersk gerning for at stjæle fra to dagligvarebutikker i Big. Retten i Glostrup bestemte mandag, at de skal i fængsel og derefter udvises af Danmark med indrejseforbud i seks år. Det oplyser Vestegnens Anklagere på sin Twitterprofil.

Pågribelsen skete omkring klokken 18.30 af en butiksdetektiv, der tog de to i at have taget kosmetik for cirka 1.500 kr. Den ene havde desuden et par stjålne sko til cirka 280 kroner fra en dagligvarebutik lige ved siden af.

LÆS OGSÅ: Civilt anholdt og sendt ud af landet

Ved middagstid mandag fik den 40-årige 14 dages ubetinget fængsel. Den 31-årige fik 20 dage, hvilket inkluderede skotyveriet. Begge, der er varetægtsfængslet, modtog dommen.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....