Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

VIDEO: Sådan går det i jagten på gerningsvåbnet

Forsvarets specialenhed vender hver en sten i Kagsmosen, og jagten på gerningsvåbnet til Louise-drabet i november 2016 fortsætter.

»Jeg var selv derude i dag, og der er højt humør og masser af gåpåmod«, lyder det fra Ole Nielsen, efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, om den særlige enhed fra Forsvaret, der i disse dage igen igen søger efter et gerningsvåben i Louise-sagen.
LÆS OGSÅ: Politiet får hjælp udefra i jagten på gerningsvåbenet
I sidste uge var det politiets hundepatrulje, der gennemtrevlede Kagsmosen for nye spor – uden held.
I denne uge er det altså Forsvarets særlige enhed: Advanced Search Team fra Ingeniørregimentet i Jylland, der prøver lykken.
Gengangere
»De bruger både metaldetektorer, men også andet udstyr beregnet til at finde metalgenstande«, forklarer Ole Nielsen, der endnu ikke kan oplyse, om der er fundet noget relevant for sagen – udover dåseøl og andet ‘metalskrald’.
Han fortæller dog, at de cirka 17 mand, som er sat på sagen, er specialuddannet i at finde ting i krigszoner blandt andet for at skabe sikre arbejdsområder, så de er eksperter på deres felt.
Færdig torsdag
Faktisk var det den samme enhed, der for ét år tilbage ligeledes gennemsøgte forskellige steder i Herlev med det selv samme formål, tilføjer efterforskningslederen, der skønner, at teamet er færdig for denne gang torsdag eftermiddag/aften.
32-årige Louise Borglit var gravid, da hun 4. november 2016 under en gåtur med sin søsters hund, på brutal vis blev stukket ihjel i Elverparken. Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde et gerningsvåben, et motiv eller en mulig gerningsmand i sagen.
LÆS OGSÅ: Opdateret: Louise-drab – ny søgning efter gerningsvåben uden resultat
 
 
 
 
 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!