Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vinterferiesjov: Biblioteket giver børnene hovedrollen i vildt eventyr

Herlev Bibliotek inviterer børnene indenfor i vinterferien i håbet om, at de sammen med drømmepiloten Vilter Ørngot kan redde alle bibliotekets eventyr, som en ond heks pønser på at slette.

Er dit barn i alderen fire til 12 år, så er den skattejagt, som Herlev Bibliotek har strikket sammen til vinterferien, måske noget. Her bliver børnene hovedroller i et vildt eventyr, som foregår rundt på biblioteket, hvor de skal hjælpe med at finde alle de eventyr, som den sorte heks har fanget i Den Gyldne Bog og vil slette for altid. Rundt på biblioteket finder man forskellige ledetråde, men man skal altså passe på, at heksen ikke kommer først.

LÆS OGSÅ: Blomsterhandler donerer dagens omsætning til jordskælvsofre

Herlev Bibliotek oplyser, at man har indgået et samarbejde med vilter.dk for at introducere ‘den gode fortælling’ for Herlevs børn, og det er vinterferie-arrangementet en del af.

Tre gratis godnathistorier

Vilter.dk er et univers med karakteren og ‘drømmepiloten Vilter Ørngot’ i centrum. Han kaldes en ‘moderne Ole Lukøje’, som er skabt af iværksætterne Lars Henriksen og Anders Larson, som tilbyder personliggjorte godnathistorier til børn. Tesen er, at når børn hører historier, som de selv er en del af, hører de efter og er nemmere at putte.

Samarbejdet med Herlev Bibliotek byder udover skattejagten i vinterferien på tre gratis godnathistorier, som foregår om natten på Herlev Bibliotek. Historierne, som sætter barnet i centrum, kan man få tilsendt til sin mail og bagefter læse højt. Derudover får man også Vilters godnatmelodi, som kan afspilles for børnene.

Vilters univers har pt. mere end 50 forskellige godnathistorier. Målet er at lave verdens bedste godnathistorier, oplyser man.

Herlev Bibliotek oplyser, at man allerede i weekenden denne uge kan gå i gang med skattejagten.

 

Karakteren Vilter hjælper børn med at finde bibliotekets eventyr, som en ond heks har stjålet. Foto: Herlev Bibliotek.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!