Herlev Bladet

16 beboere og 13 ansatte smittet på Herlevgaard Center

Det er tredje smitteudbrud på en måned på et af kommunens plejecentre.

29 er testet positive for corona på Herlevgaard Center. 16 er beboere 17 er ansatte. Det oplyser Herlev kommune til Herlev Bladet.

Smitteudbruddet startede mellem jul og nytår, og den 27. december fik Herlev kommune påbud fra Styrelsen or patientsikkerhed om, at der ikke må aflægges besøg på plejecenteret. Påbuddet gælder foreløbigt frem til den 1. marts.

Tredje smitteudbrud på en måned

Med smitteudbruddet på Herlevgaard tælles der nu tre smitteudbrud på byens plejecentre på en måned. Den 9. december kunne Herlev Bladet berette om smitteudbrud på Lille Birkholm Plejecenter,  og en uge senere den 16. december på Lærkegaard Centeret.

Smitteudbruddene betyder, at alle tre plejecentre nu er pålagt besøgsforbud, sådan at beboerne på plejecentrene kun har mulighed for at få besøg, hvis der er tale om kritiske situationer eller besøg fra den nærmeste pårørende. Det gælder både på de indendørs fællesarealer, den del af boligen, som beboeren selv råder over, og de udearealer, som ligger på plejecentrets område.

Herlev Bladet følger udviklingen tæt. Hold dig opdateret på heleherlev.dk og på vores Facebookside 

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....