Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Montering af stibroer påvirker trafikken

Letbane-arbejdet fortsætter for fuldt tryk i det nye år. I januar drejer det sig især om weekenderne 16.-17. og 30.-31. januar, hvor stibroerne over S-togsbanen skal monteres, og det betyder ændringer i trafikken.

Letbane-arbejdet langs Herlev Ringvej er for alvor i gang, og det påvirker trafikken. I januar vil det især dreje sig om monteringen af de to stibroer over S-togsbanen, som man har arbejdet på det sidste halve år.

Ifølge Hovedstadens Letbane betyder det, at stierne og trapperne mellem ringvejen og skinnerne vil være lukket i weekenderne 16.-17. og 30.-31. januar, hvor de to broer skal løftes på plads. I stedet vil man opsætte skilte med alternative ruter.

Påvirker tog

Det arbejde vil også påvirke biltrafikken, hvor der vil være et spor åbent i hver retning, hvorfor hastigheden nedsættes til 40 kilometer i timen på Herlev Ringvej.

Udover trafikken på vejene vil arbejdet også i perioder påvirke S-togstrafikken til og fra Herlev Station og bustrafikken på Herlev Ringvej. Der vil derfor være sporspærring i dagtimerne mellem klokken 8-18 i de to weekender i januar.

Arbejdet forventes færdigt i februar.

Gør plads til letbanen

Hovedstadens Letbane oplyser desuden, at man er i gang med at rydde buske og træer langs Herlev Ringvej og derefter vil udføre spunsarbejde mellem Herlev Hovedgade og Mileparken frem til maj.

Derefter står den på betonarbejder og udvidelse af vejen på strækningen, så der bliver plads til letbanen. Det arbejde forventes afsluttet i oktober 2021. Man forventer, at der bliver sat støjskærme op igen i løbet af sommeren 2021 de steder, hvor de har været nedtaget.

Letbaneselskabet oplyser, at størstedelen af arbejdet bliver udført på hverdage klokken 7-22 og weekender klokken 8-18.

Se mere: www.rejseplanen.dk eller www.dinoffentligetransport.dk.

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!