Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

19-årig svensker varetægtsfængslet i dobbeltdrabssagen

Retten i Glostrup har torsdag eftermiddag varetægtsfængslet en ung svensk mand mistænkt for sammen med andre at have dræbt to mænd i Sennepshaven 25. juni.

En 19-årig svensk mand blev torsdag udleveret fra Sverige og fremstillet i Retten i Glostrup, hvor han blev varetægtsfængslet i sagen om dobbeltdrabet i Sennepshaven 25. juni. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Den 19-årige er sigtet for sammen med andre medgerningsmænd at have dræbt to mænd på 21 og 23 år og have forsøgt at dræbe en 22-årig mand.

Den 19-årige svenske mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Han nægter sig skyldig.

Fire bag lås og slå

Fængslingen betyder, at der nu er fire fængslet i sagen, oplyser politiet. Udover den 19-årige er der to mænd i Sverige, som Københavns Vestegns Politi arbejder på sammen med de svenske myndigheder at få udleveret.

De blev fredag 12. juli varetægtsfængslet in absentia. Derudover fængslede Retten i Glostrup lørdag 29. juni en 21-årig mand, oplyses det.

Politiet har tidligere antydet, at man arbejder ud fra en teori om, at der var flere end de fire gerningsmænd involveret i dobbeltdrabet. Det ses blandt andet også på billedmateriale fra gerningsstedet, at der umiddelbart sad fem personer i gerningsbilen.

LÆS OGSÅ: Anholdt i dobbeltdrab udleveres til Danmark

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!