Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anholdt i dobbeltdrab udleveres til Danmark

En af de tre anholdte i dobbeltdrabssagen fra Sennepshaven fremstilles i grundlovsforhør torsdag, oplyser Ritzau.

En af de tre svenskere på 17, 18 og 19 år, der mandag blev anholdt i dobbeltdrabssagen fra Sennepshaven, bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Det oplyser Ritzau.

Mediet skriver også, at en 21-årig mand, der 29. juni blev varetægtsfængslet efter en dramatisk anholdelse i Bispehaven i Aarhus, er involveret i sagen. Og at politiet mener, der er flere involverede udover de fire nu fængslede.

Undersøger gerningsvåben

Sagen omhandler to skuddræbte unge mænd i Sennepshaven 25. juni formentlig tilknyttet den svenske gruppering Shottaz, der ligger i en blodig konflikt med en anden svensk gruppering kaldet Dödspatrullen.

Det danske og svenske politi har arbejdet tæt sammen under hele forløbet, og det var Københavns Vestegns Politi, der fredag udstedte en nordisk arrestordre på de tre mistænkte gerningsmænd.

LÆS OGSÅ: Tre anholdte i dobbeltdrabssag

Ekstra Bladet oplyser, at politiet pt. også er i gang med en række tekniske undersøgelser. Blandt andet af de to gerningsvåben, en pistol og en automatriffel af AK-47 typen, som man fandt i flugtbilen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!