Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

80 tons bro løftes på plads

Den anden og sidste stibro over Frederikssundbanen løftes på plads i weekenden. Kun S-togstrafikken påvirkes.

Selvom det tog lidt længere tid end planlagt, gik det fint med at få løftet den første stibro på plads ved Herlev Ringvejs-bro hen over Frederikssundbanen lørdag 16. januar. I den kommende weekend 30.-31. januar er det den anden og sidste bros tur, oplyser Hovedstadens Letbane.

Der er tale om en 45 meter lang og seks meter bred bro med en vægt på knap 80 tons. Løftet bliver ifølge Hovedstadens Letbane et såkaldt ‘samløft’ med to store 450 tons tunge mobilkraner i hver ende.

Som det kan ses af forbipasserende er broen allerede kommet og står på ringvejen klar til at komme på plads.

Sporspærring

Arbejdet vil ifølge selskabet ikke give yderligere ændringer i trafikken, og der vil ligesom sidst være ét spor åbent i hver retning og hastighedsnedsættelse til 40 kilometer i timen på Herlev Ringvej. Dog vil Sønderlundvej under broen være afspærret for al trafik, imens den løftes på plads.
Til gengæld vil S-togstrafikken til og fra Herlev Station og bustrafikken på Herlev Ringvej blive påvirket i weekenden, hvor der vil være sporspærring i dagtimerne mellem klokken 8-18. Det vil stadig være muligt at benytte trapperne ved ringvejsbroen ned til Sønderlundvej.
Derudover kan man orientere sig her:

 

Se også filmen fra Hovedstadens Letbane og det første løft:

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!