Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets Robinson 2021: Her er alt det du ikke så på TV

Efter 50 dage på en øde ø vinder Katrine Ørskov Hedeman Robinson Ekspeditionen 2021, og det første hun gør, da hun kommer hen til hotellet efter afgørelsen, er at tage en dukkert i poolen og spise en stor saftig burger med tilhørende pommes og sodavand.

I sidste uge blev det sidste afsnit af Robinson Ekspeditionen vist på TV, og det var derfor først her, at det blev afsløret, at den 28-årige herlevborger Katrine Ørskov Hedeman løb afsted med trofæet og pengegevinsten på en halv million kroner.

Nu fortæller hun, om alt det, du ikke så på TV.

»Lige efter finalen, der blev afgjort på planken, skal jeg ud og interviewes. Her har produktionen en sandwich og en sodavand med. Og jeg spiser egentlig ikke så meget måske kun halvdelen af sandwichen, fordi jeg er så overvældet af følelser. Og det første jeg gør, da jeg kommer hen til det hotel, vi skal bo på, inden vi skal hjem, som egentlig mere var sådan et vandrehjem, er at kaste mig ned i poolen – det var så rart,« fortæller Katrine Ørskov Hedeman, der efterfølgende satte sig til bords på vandrehjemmet, hvor burger, pomfritter, ketchup, sodavand, vin og dansk slik, blev serveret.

På værelset stod også en snackkurv klar, som var proppet med chips, cookies og chokolade. Guf hun i løbet af aftenen på hotelværelset også fik spist det meste af.

Næsten ingen bagage

Da Katrine Ørskov Hedeman møder sine konkurrenter i Københavns Lufthavn for første gang i sommers, har hun kun et par bukser, en hættetrøje, to T-shirts/toppe, to sports-bh’er, to par strømper, to styks underbukser og en kasket med – for det var det, der var tilladt for deltagerne at medbringe.

Og med de få ting var hun på vej til den Dominikanske Republik for at deltage i Robinson Ekspeditionen, hvor hun endte med at være i 50 dage i alt.

»Så sad vi der i Paris’ lufthavn i syv timer og kiggede rundt, mens vi sad ved siden af hinanden, og jeg tog også lidt voksen-skældud på de timer, for på et tidspunkt hvisker jeg til en af deltagerne, ‘hvad hedder du’, ‘jeg hedder Jesper’ ‘okay fedt nok’,« fortæller hun om sin oplevelse på vej til den øde ø, hvor de havde fået besked på, at de ikke måtte snakke med hinanden.

LÆS OGSÅ: Flere PCR-tests men ikke kviktest

Ikke så fysisk hårdt som det ser ud

På stranden får de kun lov til at bevæge sig på 200 gange 50 meter, og så er den bevogtet af lokale vagter, der skal sørge for, at deltagerne ikke bevæger sig uden for arealet.

Og mens det for nogle seere hjemme i sofaen ser fysisk hårdt ud at deltage i de dyster og kappestride, som produktionen bag TV-programmet sætter op dag efter dag, er det en lidt anden virkelighed for deltagerne på den øde strand, fortæller Robinson-vinderen:

»Man bliver jo mega slap, for man laver jo ingenting, der er virkelig mange timer i et døgn, hvor man ikke laver noget. Der er også nogle dage, hvor man hverken skal i dyst eller i kappestrid, hvor man bare sidder og venter, og prøver at leve i ikke at skulle noget som helst,« fortæller Katrine Ørskov Hedeman, der tilføjer, at det der gør ekspeditionen hård, er den sult de konstant går rundt med.

Derudover fortæller hun også, at deltagerne for nogle af de forrige Robinson sæsoner, har fået lov til at medbringe en personlig genstand hver, til forskel for dette års sæson, hvor de ingen personlige ting måtte medbringe:

»Så er der nogle, der har en hårbørste med, eller strandtennis, men det måtte vi ikke have. Ingen havde noget som helst med,« fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Kommune og politi arbejder på at genskabe tryghed efter skyderi 

Var det planlagt TV-drama?

For den skarpe Robinson seer kunne man måske også undre sig over, hvad det egentlig var, der skete under ekspeditionen efter, at det på TV blev afsløret, at det første ‘hold Syd’ havde taget en klase bananer fra de lokale.

Katrine Ørskov Hedeman, der netop var en del af det første ‘hold Syd’, mener dog, at det var et planlagt TV-trick fra produktionens side:

»Jeg tror, produktionen synes, at det har været for kedeligt, fordi der ikke var noget drama og splid, fordi vi havde det så godt sammen. Det er faktisk en teori vi har, at det var opsat. Jeg var på det hold, hvor der blev taget bananer, og det var de lokale vagter, der havde givet os lov til at gå op og hente den klase bananer. Vi vidste godt, at det ikke var noget vi måtte, men vi fik lov. Og det er jo ikke en klase bananer, som man kender dem hjemme fra, det er små mad-bananer, der skal koges i to timer, som vi fik en af hver,« fortæller Katrine Ørskov Hedeman, der under ekspeditionen blev holdkaptajn for det nye ‘hold Syd’.

Katrine Ørskov Hedeman fortæller desuden, at det er en uskreven regel, at hvis det ene hold får noget, så får det andet hold også noget, og at det derfor nærmere, er et spørgsmål om, hvorvidt man bliver opdaget.

Her uddyber hun, at hun har hørt, at det andet hold både fik kokos med sirup og sukker på, rodfrugter og alt muligt andet, som hun ikke kan huske.

Og mens, der ifølge Katrine Ørskov Hedeman, bliver filmet cirka ni timer om dagen, bliver der klippet så meget fra, at hun ønsker, at huske seerne på, at et afsnit dækker over tre til seks dage. Det er derfor vigtigt for hende at understrege, at der er meget, man ikke ser på TV.

»Der er vildt meget, man ikke ser, som jeg synes, er vigtigt, men noget skal jo klippes fra,« fortæller den stolte Robinson vinder, man iøvrigt i denne uges Herlev Bladet, kan læse meget mere om.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!