Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets Sportsprofil i en helt ny udgave

I år bliver Årets Sportsprofil i Herlev kåret på en helt ny måde.

Siden 1992 er ‘Månedens Sportsprofil’ blev kåret 10 gange om året i Herlev Bladet, og siden 2005 er Årets Sportsprofil blevet kåret ved et stort show i december i Herlev Medborgerhus. Men det er slut nu.

»Tiden er løbet fra den måde at gøre det på. Det opdagede vi for alvor sidste år,« fortæller Herlev Bladets direktør, Steffen Glaas med henvisning til sidste års kåring i Herlev Medborgerhus, hvor ganske få mødte op som publikum, og end ikke alle de nominerede sportsudøvere fandt vej.

»Vi plejede jo at servere den helt store, gratis buffet til kåringen, men sidste år ændrede vi menuen til sandwich. Og så faldt interessen betydeligt,« konstaterer direktøren.

Artiklen fortsætter under billedet 

Under corona blev Årets Sportsprofil 2020, Charlotte Pedersen, kåret foran sit hjem. Arkivfoto: Henrik Lüthcke

Derfor blev det sidste gang, at Årets Sportsprofil i Herlev blev kåret på den måde, men der bliver stadig en kåring.

»Det er stadig vigtigt for os at være med til at bakke op om de mange, store idrætstalenter, der findes i Herlev,« understreger Steffen Glaas.

Derfor bliver fem idrætsudøvere i år udpeget som kandidater til titlen som ‘Årets Sportsprofil 2023.’ De fem udpeges af Herlev Bladets redaktion, og vinderen bliver kåret fredag den 1. september under Herlev Festuge fra Store Scene i Herlev Bygade.

Frem mod kåringen kan man drypvis læse om de fem kandidater i Herlev Bladet og på Heleherlev.dk, og så bliver det Herlev Bladets læsere, der bestemmer, hvem der i sidste ende løber med den fornemme hæder.

»På Herlev Bladet glæder os enormt meget over, at vi stadig kan være med til at bakke op om idrætsudøverne og ikke mindst bringe de gode historier om dem. Så selvom indpakningen bliver ny, så er pointen med det, vi gør, den samme,« siger Steffen Glaas.

Har du gode idéer til, hvem du mener skal kåres som kandidat til ‘Årets Sportsprofil 2023,’ så send dem til sport@herlevbladet.dk 

ANDRE HISTORIER: Se alle de skønne billeder: HI Fodbold 100 år

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!