Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årsdag: Statsministeren overraskede fra Herlev Hospital

Et år efter, at statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede det meste af Danmark ned på grund af corona-krisen, dukkede hun overraskende op foran Herlev Hospital, hvor hun blandt andet takkede sundhedspersonalet.

Statsminister Mette Frederiksen (S) dukkede overraskende op på Herlev Hospital for at markere årsdagen for nedlukningen af store dele af Danmark 11. marts sidste år.

Det skete på et såkaldt ‘door-step’-møde foran hospitalet, hvor hun benyttede lejligheden til at takke landets læger,  sygeplejersker og sosu’er for deres arbejde under corona-krisen. Det oplyser DR, som var et af de få udvalgte medier, man havde valgt at invitere.

LÆS MERE: Statsministerens evaluerer på Facebook

Tror på genåbning til sommer

De få inviterede journalister benyttede ifølge DR lejligheden til at spørge ind til regeringens genåbningsplaner. Her lød svaret, at statsministeren tror på et næsten normalt Danmark til sommer.

Derudover blev der også spurgt til nyheden om, at AstraZeneca-vaccinationerne er sat i bero. Noget der ærgrerede statsministeren, som ifølge DR understregede, at de risici (blodpropper, red.), der er forbundet med vaccinen nu skal undersøges til bunds.

LÆS OGSÅ: Herlev Rundt 2021 er aflyst

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!