Herlev Bladet

Herlev Rundt 2021 er aflyst

Det traditionsrige cykelløb Herlev Rundt, der skulle have været afholdt til maj er aflyst, oplyser Lions Herlev.

Det plejer være en rigtig sommerbebuder og lidt af en fest, når Herlev Rundt bliver afholdt Kristi Himmelfartsdag, men i år har arrangørerne hos Lions Herlev valgt at aflyse.

‘Vi havde glædet os meget til at afholde det Kristi Himmelfartsdag til maj i år, men da alle ikke er vaccineret, og da vi intet ved omkring forsamlingsforbuddet og fordi  vaccinations/test-kontrol ikke er praktisk muligt, må vi desværre aflyse igen’, skriver foreningen til Herlev Bladet.

Lions Herlev oplyser, at aflysningen betyder, at Lions Herlev er uden indtægter i mere end 18 måneder, og konsekvensen af det er en væsentlig reduktion i Lions Herlevs mulighed for at donere penge til det sociale arbejde i Herlev Kommune.

Se billedgalleriet fra Herlev Rundt i 2019 lige her. 

 

 

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....