Herlev Bladet

Ældre bilist kørte ind i børnehave – ingen kom til skade

Ingen kom til skade, efter en ældre kvinde mistede herredømmet over sin bil og kørte ind i facaden af en børnehave i det nordlige Herlev.

Omkring klokken 10 i formiddags fik personale og børn på daginstitutionen Eventyrhuset i det nordlige Herlev sig lidt af et chok, da en mindre hvid bil buldrede ind i facaden af institutionens bygning.

LÆS OGSÅ: Lokal virksomhed vil løse problemet med havplastik. 

Føreren af det hvide køretøj, en ældre kvinde, havde mistet kontrollen over bilen på en lukket vej, Birkehaven, der slutter over for institutionen.

Politi og beredskab blev hurtigt tilkaldt, efter en ældre kvinde mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i facaden af daginstitutionen Eventyrhuset i det nordlige Herlev. Foto: Henrik Lüthcke.

Heldigvis kom ingen til skade, politi og beredskab er på stedet, og pædagog, Louise, siger til Herlev Bladet, at man har styr på børnene.

LÆS DEN SENESTE UDGAVE AF HERLEV BLADET HER.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....