Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Alle unge fra Herlev inviteres til ung-til-ung festival

Unge fra Herlev kan gratis deltage i en stor kulturfestival.

Når festivalen ‘RÅ’ folder sig ud den 14. januar i kulturhuset Galaksen i Værløse, bliver det med bidrag fra Herlev Billedskole, der deltager med workshoppen Upcycling Deco, hvor unge kan lave badges af gamle kapsler, dåsetabs og hjemmelavede klistermærker.

Herlev Ungeråd deltager også i en Ungeråds-debat på festivalens debatscene, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse. RÅ-festival er skabt af Kulturmetropolens Ungeindsats, der har til formål at øge unges muligheder for at påvirke og medskabe kulturtilbuddene i Kulturmetropolen. Og Kulturmetropolen er en kulturaftale mellem ni kommuner og kulturministeren. Kommunerne er Albertslund, Furesø, Halsnæs, Helsingør, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre og altså Herlev.

RÅ FESTIVAL er for unge mellem 13-25 år, der er bosat i en af de kommuner, og alle unge kan deltage gratis, det kræver bare en tilmelding. Læs mere om, hvordan du deltager på hjemmesiden her. 

»Det er megafedt, at vi unge kan mødes og lave kunst på andre måder end man normalt har mulighed for,« siger 18-årige Isabella Ingemansen fra Herlev, der deltager i årets festival.

Årets program er fyldt med spændende workshops, skabt af unge for andre unge, og en række musiknavne som Fabräk, The Scribbles, AIDA og Lambiec. Derudover får festivalen besøg af organisationer som DGS, PEECH, Ungdomsbureauet og Kulturmetropolens egne Urban Grrls.

LÆS OGSÅ: FORMAND OM MILIONPULJE: VI KAN IKKE BRUGE PENGENE BEDRE END VI GØR

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!