Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ejer af kampsportsklub i Herlev er med i ny Netflix-serie

Jason Hendil-Forssell, der er ejer af kamsportsklubben Buddha Fight Academy i Herlev, prøver for første gang kræfter med skuespil i en ny Netflix-serie.

45-årige Jason Hendil-Forssell har hele sit liv dyrket kampsport, og underviser til daglig i MMA (Mixed Martial Arts) og thaiboksning i kampsportsklubben Buddha Fight Academy i Herlev, som han ejer sammen med sin søn. Men nu springer han for første gang ud i noget helt nyt.  

Han spiller nemlig én af hovedrollerne i en ny Netflix-serie med titlen ’Copenhagen Cowboy’.

»Det var rigtig rigtig sjovt,« siger han om sin medvirken i serien, hvor han også bruger sin kampsport.

»Det, der var sjovest, var selvfølgelig actionscenerne, som jeg fik lov til at lave,« siger han. 

Serien er instrueret af den anerkendte instruktør Nicolas Winding Refn, der blandt andet har instrueret  ’Pusher’-filmene. 

LÆS OGSÅ: Drømmen om Christiansborg brast – men lokale politikere har endnu ikke givet op

Sagde først nej 

Det lå ikke i kortene, at Jason Hendil-Forssell skulle være skuespiller, da han har brugt hele sit liv på kampsport, og aldrig har gået op i skuespil før.

Faktisk sagde han først nej til at være med i serien, og startede i stedet med at være konsulent, der skulle hjælpe og vejlede i forhold til  kinesisk kultur.

Men efter et møde og en lang snak med instruktør Nicolas Winding Refn, blev Jason Hendil-Forssel tilbudt en hovedrolle i ‘Copenhagen Cowboy’.

»Jeg tænkte først: Mener i det her? Er det en joke, eller er der skjult kamera? Kan det være rigtigt?,« siger han, der alligevel endte med at sige ja til rollen i ‘Copenhagen Cowboy.’

»Jeg tænkte først: Mener i det her? Er det en joke, eller er der skjult kamera? Kan det være rigtigt?,« siger han, der alligevel endte med at sige ja til rollen i ‘Copenhagen Cowboy.’

Og selvom han ikke troede, at skuespil var for ham, så fortæller Jason Hendil-Forssell alligevel, at det lidt har være en drengedrøm for ham, at være ligesom Bruce Lee, da han som helt lille så ham i en film.

»Det er ikke lige så nemt at lave en kampscene, som jeg havde troet. Jeg er vant til i min sport, at vi skal ramme hinanden. Men i kampscenerne skal vi ramme ved siden af, men samtidig få det til at se rigtig ud. Det var svært,« siger han. 

Derfor brugte Jason Hendil-Forssell lang tid i træningslokalerne i Buddha Fight Academy på at indøve kamscenerne sammen med hende, der har hovedrollen, inden scenerne blev optaget til serien. 

»Jeg havde det faktisk rigtig sjovt på settet. Det er lang tid siden, at jeg har haft det så sjovt,« siger han om oplevelsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Jason Hendil-Forssel har dyrket kampsport det meste af sit liv, og nu underviser han børn og voksne i MMA og thaiboksning i kamsportsklubben Buddha Fight Academy i Herlev, som han har sammen med sin søn.  Foto: Claus Birch.

Måske flere film på vej

For Jason Hendil-Forssell har det været så sjovt og spændende at være med i Netflix-serien, at han har fået smag for at lave flere serier eller film. 

»Jeg håber selvfølgelig at komme til at spille nogle større roller,« siger han, der ikke er afvisende over for, at der allerede er noget i gang. 

»Det er kun begyndelsen. Lad mig sige det på den måde, at jeg søger over mod USA,« uddyber han. 

’Copenhagen Cowboy’ havde præmiere i går den 5. januar, og kan ses på streamingtjenesten Netflix.

LÆS OGSÅ: Formand om millionpulje: “Vi kan ikke bruge pengene bedre, end vi gør”

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!