Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bil i brand på ringvejen

Onsdag formiddag brød en bil i brand på Herlev Ringvej overfor Herlev Bygade. To mænd sad i bilen, da den pludselig blev varm, men nåede heldigvis ud.

To håndværkere fik sig et gevaldigt chok, da de onsdag ved middagstid sad og holdt pause i deres arbejdsbil.

»Vi havde lige fået lidt at spise og sad i bilen, da det pludselig blev varmt. Vi tænkte: hvad fanden er det? Så vi gik ud af bilen, og lige da vi kom ud, var der flammer over det hele i kabinen,« fortæller Casper Bøgelund, som arbejder for skorstens- og ventilationsfirmaet SveX.

»Det var rent held, at vi nåede ud. For det gik sgu stærkt! Der gik måske et halvt minut, fra vi mærkede varmen, til der var ild over det hele,« fortsætter han.

Hvad der var skyld i branden, ved de to mænd ikke. Men de gætter på, at det var sædevarmesystemet, der satte gang i den.

Læs også: To bilbrande i Dildhaven i søndags

Brandslukker til undsætning

Heldigvis var hjælpen nær, fortæller Casper Bøgelund.

»Der var en, der stoppede på den anden side, som tilfældigvis havde en brandslukker i bilen. Så han løb henover vejen, og der kom også nogle inde fra pladsen og hjalp til. Beredskab Øst må også have kørt hurtigt, for de var her nærmest med det samme,« siger han.

Jan Bendtzen, brandmester i Beredskab Øst, fortæller:

»Vi modtager et opkald klokken 11.56, om at der er ild i en bil. Men branden var så godt som slukket, allerede da vi ankom, så vi har bare efterslukket. Det var ikke så dramatisk for os, som det var for de to håndværkere, der pludselig fik det lidt rigeligt varmt,« siger han.

Casper Bøgelund og hans kollega blev efterfølgende hentet af deres arbejdsgiver, og den medtagede bil blev samlet op af autohjælp.

Læs også: Glasruder og døre smadret på Herlev Gymnasium

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!