Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Bodega 100-genåbning: – Jo flere der kommer jo bedre

På lørdag genåbner Bodega 100 med ny forpagter bag baren, og hun glæder sig til at møde gamle såvel som nye ansigter.

Der er lagt op til det helt store gensyn, når Bodega 100 på Herlev Hovedgade genåbner på lørdag klokken 12.

Det lokalt kendte værtshus er fra 1972 og lukkede i november sidste år. Men ikke lang tid efter annoncerede Farfars Grill & Pizza House, at man havde købt ejendommen og selv vil flytte dertil, når Bangs Torv bliver revet ned. Men inden det sker, ser man ikke noget i vejen for, at bodegaen kan drives videre.

LÆS OGSÅ: Inkarneret herlevborger genåbner Bodega 100

En rolle, som 35-årige Zorka Ivanovic har påtaget sig, og hun glæder sig til lørdag.

»Jeg forventer, at folk kommer og hygger sig, og jeg glæder mig til at se de gamle ansigter. Faktisk har der allerede været en del nysgerrige hoveder forbi, mens vi har ryddet op,« fortæller hun, der regner med at holde genåbningen starter udenfor, hvorefter de henad aftenen rykker ind.

»Jeg aner ikke, hvor mange der kommer, men jeg håber da, at jo flere, der kommer, jo bedre,« siger hun, der også har et trumfkort i baghånden.

100 liter gratis fadøl

Sjøbeck, som bliver bodegaens leverandør af drikkevarer, har nemlig lovet at stille 100 liter gratis fadøl til rådighed. Derudover vil der også være gratis pølser på grillen. Det sker fra klokken 14, lyder det.

Og endelig, som om det ikke skulle være nok, kommer der er liveband forbi og spiller velkendte covernumre af store danske kunstnere som for eksempel Kim Larsen med flere.

Hvad kan folk forvente – har I gjort noget anderledes?

»Altså der bliver mere stole- og bordplads udenfor, og vi har også fået nye parasoller, men ellers så skal folk bare glæde sig til at komme tilbage til det gamle og være med til at få det til at køre igen,« siger Zorka Ivanovic, der også selv kommer til at stå bag baren.

Foreløbig har hun kontrakt et halvt år frem, hvor der vil være åbent på hverdage mandag til torsdag fra klokken 10 til midnat og fredag-lørdag 10 til 05.

 

Bemærk, at man også er i gang med at bygge til bag bodegaen.

 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!