Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Boligforening i Herlev holder banko til fordel for Ukraine

En boligforening i Herlev vil gøre deres for at støtte en indsamling til nødhjælp til Ukraine.

Dagbladet Politiken har startet en stor landsindsamling for humanitær nødhjælp til Ukraine, hvor der lige nu blandt andet er akut brug for varme soveposer, termoundertøj, små brændeovne og el-generatorer, fordi russerne bomber strømforsyningen. Og den indsamling har ildsjæle i Boligforeningen Hedelyngen nu besluttet sig for at bakke op om.

Niels Brønholt er en af initiativtagerne til den omgang julebanko, der skal være omdrejningspunktet.

»Jeg synes, det er en forfærdelig situation for de stakkels folk i Ukraine,« siger han, og forklarer, at der før har været julebankospil i fælleshuset i boligforeningen, og derfor virkede det oplagt at gentage det nu bare med et sigte om at hjælpe mennesker i nød.

Via Herlev Handelsforening har initiativtagerne sendt bud ud til Herlevs butikker om, at de meget gerne må donere noget, man kan vinde til bankospillet. De butikker, der vælger at bakke op, får et ‘Vi støtter Ukraine-indsamlingen’ skilt til at sætte op i forretningen.

Julebankospillet til fordel for Ukraine bliver afviklet den 29. december i Hedelyngens fælleshus. Hvis man ikke har mulighed for at deltage eller måske simpelthen ikke er banko-typen, så kan man støtte indsamlingen direkte ved at donere et valgfrit beløb til nummer: 30682098 og skrive ‘Ukraine’.

LÆS OGSÅ: 709 grønne boliger på vej på Hørkær 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!