Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eline har selv modtaget hjælp i julen – nu samler hun gaver ind til udsatte børn

Eline Suzu Madsen samler i år gaver ind fra borgere i Herlev og giver dem til udsatte børn. Det gør hun som en del af projektet, der går under navnet Juleønsket 2022.

Eline Suzu Madsen har i mange år måtte kæmpe for at få enderne til at nå sammen i julen. Som enlig mor var der ikke altid penge til både gaver og julemad, og derfor har hun flere gange også modtaget forskellige julekurve som en ekstra hjælp i julen.

Hun kender med andre ord alt til at være økonomisk presset op til julen, og netop det kendskab har drevet hende til nu at være frivillig i organisationen Troopers for Charity’s nye tiltag med navnet Juleønsket 2022.

»Nu er jeg selv kommet ud på den anden side af at være økonomisk presset, og derfor synes jeg, at det var på tide at begynde at give noget tilbage,« forklarer Eline Suzu Madsen og tilføjer:

»Og så vil jeg rigtig gerne være med til at gøre en forskel for børn og unge mennesker, der befinder sig i en svær og udsat position.«

Gaverne skal gå til Dildhaven

Juleønsket 2022 går helt lavpraktisk ud på, at en koordinator står for at samle gaver ind fra personer i den by, personen har valgt at være koordinator for. Gaverne bliver herefter givet til en allerede valgt institution eller lignende.

Sidste år var første gang, Troopers for Charity gennemførte Juleønsket. Her blev der doneret over 300 gaver, som blev fordelt rundt om på landets krisecentre, opholdscentre og børneafdelinger.

I år har Eline Suzu Madsen valgt, at de donerede gaver i Herlev skal gives til institutionen Dildhaven, som er en døgninstitution for unge i alderen 13-18 år, der har brug for en tryg hverdag med pædagoger omkring sig.

»Jeg bor selv lige ved siden af institutionen og kender den derfor ret godt. Sidste år blev der doneret til mange hospitaler og krisecentre, men fælles for mange af de steder er, at de også modtager hjælp fra andre og større organisationer, så det var vigtigt for mig at finde et sted, der måske ikke altid får så meget hjælp,« siger Eline Suzu Madsen.

Hvis gaverne, der bliver doneret, ikke passer til de unge fra Dildhaven, så bliver de givet til andre udsatte børn gennem et samarbejde med de andre koordinatorer i andre byer.

Taknemmelige for hjælpen

Indtil videre har tre borgere i Herlev allerede kontaktet Eline Suzu Madsen, fordi de ønsker at donere en gave. Og de ønskede faktisk specifikt at købe gaver til de unge mennesker fra institutionen.

»Derfor har jeg også kontaktet institutionen for at høre, om de unge mennesker har nogle særlige interesser, som man kan købe gaver ud fra. Men man behøver ikke at købe specifikke gaver. Vi er taknemmelige for alt den hjælp, vi kan få,« siger Eline Suzu Madsen.

Ud over donationerne har Eline Suzu Madsen sammen med sin kæreste selv købt to gaver, som skal doneres til Dildhaven. Der er som udgangspunkt mulighed for at donere frem til 15. december.

»Men hvis man ikke kan nå det, så kan man altid tage kontakt til mig, så finder vi ud af noget. Vi har nemlig ikke aftalt en endelig dato for udlevering af de donerede gaver, så mon ikke vi finder en løsning,« afslutter hun.

Hvis du skulle have lyst til at donere en gave, så kan du kontakte Eline Suzu Madsen på mail elinesuzumadsen@live.dk eller på telefon 26 61 89 15.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!