Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Boligkø til Den Grønne Fatning

Ud fra interessen at dømme er ejendomsmægler Klaus Jørgensen sikker på, at alle boliger i Den Grønne Fatning bliver besat, fordi de rammer det, som borgerne efterspørger

Varm kaffe og kakao var forrige søndag med til at holde de mange mennesker, som havde stillet sig i kø for at høre mere om Den Grønne Fatning, ved godt mod. Og det virkede, så det ud til. I hvert fald valgte en stor del på premieredagen for det første åbent hus-arrangement at skrive sig op til en ny bolig, og flere skal nok komme til, mener Klaus Jørgensen, indehaver af Danbolig i Herlev.

»Nu har man lige taget toppen af efterspørgslen, men man skal huske på, at byggeriet bliver bygget lige meget, hvor mange boliger der bliver solgt, så de skal nok blive solgt alle sammen. Det er bare svært at sige, om der går en måned eller fire. Der er jo også nogle, der lige skal hjem og vende det, men jeg er bestemt fortrøstningsfuld«, lyder det fra ejendomsmæglerne, der forrige søndag tog hul på salget af de i alt 37 ejerboliger.

Behov for boliger

Med god succes. Efter en time var der 22 reservationer på 14 af boligerne. Ifølge Klaus Jørgensen fortrinsvis på lejlighederne med fire værelser.

Der er nemlig ikke så mange andre steder, man kan finde nybyggede fireværelses-boliger til 2,5 millioner kroner, som han påpeger.

De fireværelses er placeret i de lave bygninger på begge sider af fatningens højeste bygning, der skyder 11 etager op i vejret. Udover en ekstraordinær udsigt rummer den resten af ejerboligerne, som er på tre værelser, og dem var der også en pæn efterspørgsel på, fortæller Klaus Jørgensen.

»I bund og grund har der været et behov for gode boliger i Herlev, og det har man ramt plet med her. Også dét at man kan få noget, som man kan se sig selv i«, vurderer ejendomsmægleren, der roser Den Grønne Fatning for at henvende sig til mange forskellige målgrupper.

Lige fra den studerende, til børnefamilien og de ældre. Det fremgik ifølge ham også af køen forrige søndag, hvor mange forskellige var repræsenteret.

»Der var en del lokale, men også nogle fra omegnskommunerne, også unge familier fra byen, som jeg tænker henvender sig, fordi de har en formodning om at de her kan få nybyggeri, som er billigere end i byen«, lyder det fra Klaus Jørgensen.

Alle ejerboligerne kommer til at ligge i det sydvestlige hjørne af Den Grønne Fatning. Og de forventes indflytningklare fra juni næste år, oplyses det.

God placering

Også 39 af de 164 lejeboliger blev udbudt forrige søndag, og 30 af dem valgte hele 80 at skrive sig op til. De er placeret i det nordvestlige hjørne og forventes allerede klar til indflytning til sommer.

Administrerende direktør for ELF Development, der er udvikler af Den Grønne Fatning, Ludvig Find, var også tilstede på det første åbent hus, og han var mindst lige så glad for opbakningen, som ejendomsmægleren.

»Det siger sig selv, at vi er meget glade for og stolte af den gode modtagelse vores projekt har fået i Herlev. Jeg tror, den store interesse skyldes en blanding af, at der har været et opsparet behov i Herlev for kvalitetsboliger, samt at boligerne er godt placeret i Herlev tæt ved S-togsstation og indkøb«, fortæller han og tilføjer, at der er 202 boliger i alt, der bliver bygget til salg og udlejning over det næste halvandet år.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!