Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Brand i rækkehus – en mulig brandårsag

Natten til tirsdag blev politiet og Beredskab Øst kaldt til brand i et rækkehus i Persillehaven. Ingen kom noget til, lyder det.

Opdateret kl. 13 med svar fra Beredskab Øst.

Det kunne være endt frygtelig galt, men heldigvis kom ingen noget til i forbindelse med en brand i et rækkehus i Persillehaven natten til tirsdag.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en mail til Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Fuppede sig til slushicemaskiner

Ifølge politiet modtog man en anmeldelse klokken 00.03 og sendte derpå en patrulje til stedet, som kunne konstatere, at alle beboere var ude af huset, og at ingen var kommet til skade. Også Beredskab Øst var på stedet og i færd med slukningsarbejdet.

Reddede sig selv ud

I den forbindelse fortæller beredskabsdirektør, Rasmus Storgaard Petersen, at man mødte frem til en kraftig brand på første sal med flammer ud af vinduerne. Forinden havde tre beboere reddet sig ud af bygningen ved at klatre ud ad vinduet. De havde efterfølgende fået hjælp af andre til at komme ned fra taget.

Den voldsomme brand på førstesalen blev slukket med hjælp fra en større styrke, så ilden ikke bredte sig til taget og nabobygningerne. Der blev blandt andet brugt røgdykkere, oplyser beredskabsdirektøren.

Brandårsagen

Også politiet tog sine forholdsregler.

‘Indtil det kunne afklares, om der var risiko for spredning af branden, valgte vi at evakuere naboen,’ oplyser politiet, der fortæller, at branden blev relativt hurtigt bragt under kontrol af Beredskab Øst, så der ikke skete spredning til andre huse. Det tog omkring to timer at få branden under kontrol.

Om brandårsagen oplyser politiet, at der formentlig har været tale om et stearinlys, som antændte branden.

Beredskab Øst oplyser, at førstesalen er blevet så skadet, at den er stort set udbrændt.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!