Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

CPH Steel går efter at blive Sjællands største smedevirksomhed

Siden smedevirksomheden, CPH Steel, blev etableret for 16 år siden, er virksomheden vækstet hvert år. Nu har virksomheden et mål om at blive den største leverandør af smedarbejde på Sjælland.

Sidste år flyttede smedevirksomheden, CPH Steel, fra Glostrup til Herlev for at få mere plads, da antallet af medarbejdere er steget fra 15 til knapt 50 medarbejdere siden 2015.

Og at antallet af medarbejdere er steget, er der god grund til: Siden etableringen af CPH Steel i 2007 har vækststigningen lydt på 10 procent hvert år, og derfor sigter CPH Steel efter at blive Sjællands største smedevirksomhed.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra CPH Steel.

Derfor har CPH Steel købt smedevirksomheden, PMJ, i Hvidovre, så CPH Steel kan nå i mål med at stige endnu mere i vækst. Det siger stifter og direktør Morten Rosenberg, der selv er uddannet smed.

»Vi har travlt, og vores mål er at omsætte for 50 millioner i år. Næste år kommer vi til at vækste 50 procent, fordi vi er i gang med at sammenlægge CPH Steel med PMJ. Opkøbet vil betyde, at vi kan indtage nye markeder og få nye typer af kunder,« siger Morten Rosenberg.

Flere unge i erhvervsfagene

Selvom antallet af medarbejdere hos CPH Steel er steget i løbet af de sidste otte år, er der stadig mangel på smede i virksomheden.

Hos CPH Steel uddanner virksomheden selv smede, og derfor gør de, ifølge direktør Morten Rosenberg, en indsats for at få flere unge til at tage en erhvervsfaglig uddannelse.

»Vi er hele tiden på udkig efter dygtige medarbejdere og siger aldrig nej til en sjov opgave. Vi vokser med raketfart, da vi hele tiden opsøger og lander ordrer på stålkonstruktioner og andre designkoncepter både i Danmark og udlandet,« siger Morten Rosenberg.

At flere unge skal sigte efter at uddanne sig inden for de traditionelle erhvervsfag, er Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petersen (S), helt enig i. Derfor håber han, at CPH Steel kan være med til at sætte fokus på og synliggøre smedeuddannelsen for de unge.

»Jeg håber, at vi sammen med skolerne i området og med DI og Dansk Metal kan få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse og uddanne sig til smed fx hos jer – for der er brug for de unge i det her fag,« siger Thomas Gyldal Petersen.

LÆS OGSÅ: Virksomhed bag donation: “Vi vil gøre en forskel for udviklingshæmmede borgere”

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!