Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dansk Folkeparti i personangreb på borgmesteren

Dansk Folkepartis medlem af kommunalbestyrelsen benyttede en debat om genindførelsen af anden viceborgmesterposten til et personangreb på borgmester Thomas Gyldal Petersen (A).

Mens Kim Kristensen (O) mente, at han blot talte lige ud af posen, mente flere af hans politikerkollegaer i kommunalbestyrelsen, at han igen debatterede på et niveau et godt stykke under lavmålet, da kommunalbestyrelsen på det seneste møde skulle debattere genindførelsen af posten som anden viceborgmester.

»Jeg kan også forstå, at borgmesteren har travlt med at få hakket nogle huller i den jord, vi har her og klippet nogle snore og, at han måske i virkeligheden skal tilbage og passe det job, han er sat til nemlig at være formand for kommunalbestyrelsen,« sagde Kim Kristensen, der er DFs eneste medlem, blandt andet.

Læs også: DF mister en plads. 

»Kim Kristensen, det var ikke særligt elegant, men måske ikke særligt overraskende,« sagde borgmester Thomas Gyldal Petersen (A), mens første viceborgmester Lars Mann Pedersen (A) opfordrede til en anden tone hos DF.

»Det ville klæde Kim Kristensen med en lidt anden tone, og den måde at argumentere på er desværre under lavmålet. Jeg håber, det er sidste gang, vi hører den tone i den her kommunalbestyrelse,« sagde han.

»Jeg taler af samme skuffe, som der bliver talt andre steder fra, og det kan man lige så godt vænne sig til. Jeg synes, at den formand, der er blevet valgt, har et ego, der skal trives og som sættes foran det politiske liv. Jeg kunne sagtens finde langt værre ting at sige, hvis det var det, jeg skulle. Men det vil jeg afholde mig fra. Men én ting er sikkert. Det jeg siger, det kan forstås,« sagde Kim Kristensen.

Læs om hele debatten i avisen, der er på gaden i dag, lige her. 

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!