Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dét kan ny daginstitution på Hørkær komme til at hedde

Forvaltningen i Herlev Kommune har lavet et forslag til, hvad den nye daginstitution skal hedde.

I august blev der holdt rejsegilde for endnu en ny daginstitution i Herlev, som skal indrettes i eksisterende lokaler på Hørkær 16 til 18 i erhvervskvarteret. Og nu er man også klar til at navngive den. Men hvad skal barnet hedde, fristes man til at spørge?

Spørger man forvaltningen, skal den hedde ‘Børnehuset Edison’ afstemt efter området i glødelampe-kvarteret og opfinderen af glødelampen, Thomas Edison.

LÆS OGSÅ: Ny daginstitution bliver ikke Herlevs sidste 

Samtidig vil man benytte lejligheden til at fundere pædagogikken ‘på en naturvidenskabelig nysgerrighed, hvorved der etableres sammenhæng mellem daginstitutionens navn og det pædagogiske afsæt’, lyder det i et punkt på dagsordenen til Børne- og Uddannelsesudvalget, der har møde i næste uge.

Navnet skal endeligt godkendes af kommunalbestyrelsen, og såfremt det sker, starter man en administrativ oprettelse af institutionen, hvorved forældre får mulighed for at opskrive deres børn til institutionens venteliste.

Det er firmaet Wihlborgs der står for at bygge daginstitutionen i erhvervskvarteret, som Herlev Kommune lejer sig ind i. Og renoveringen forventes færdig i starten af næste år og vil indholde både en vuggestue- og en børnehaveafdeling.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!