Herlev Bladet

Det var ikke en bombe

Politiet rykkede i aftes ud til Bangs Torv, hvor noget der kunne minde om en krysantemumbombe, var blevet fundet.

Politiet fik i går torsdag klokken 19.57 en henvendelse fra en anonym borger, der havde set noget i en busk på Bangs Torv, der lignede en krysantemumbombe.

»Vi modtog også et billede og ud fra det, kunne vi ikke udelukke, at det kunne være sådan en,« fortæller vagtleder hos Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg til Herlev Bladet.

Læs også: Politiet skærper indsats på Bangs Torv 

Derfor rykkede politiet ud til Bangs Torv og spærrede af. Efter nærmere undersøgelser viste det sig, at der var tale om en morgenstjerne nok designet til rollespil. En morgenstjerne er en art slagvåben, hvor en stjerneformet kugle hænger i en lang kæde på en pind. Efter en times tid kunne politiet derfor forlade Bangs Torv igen.

»Og vi er selvfølgelig glade for, at borgerne ringer til os istedet for selv at begynde at undersøge sådan en,« siger Lars Guldborg.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....