Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet skærper indsats ved Bangs Torv

Københavns Vestegns Politi vil være til stede på og ved Bangs Torv hen over sommeren for at skabe tryghed og for at dæmme op for den seneste tids problemer med en gruppe unge uromagere. Opholdsforbud er et af de midler, man vil bruge.

Mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser samt overvågning i området. Det er nogle af de tiltag, som Københavns Vestegns Politi i samarbejde med Herlev Kommune og de forretningsdrivende ved Bangs Torv nu har sat i søen.

Desuden vil politiet gribe løbende ind over for kriminalitet, give påbud mod at være på stedet og udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt.

»Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommeren,« siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

»Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet,« lyder det i et opslag på politiets Facebook.

Kanonslag mod politiet

Tiltagene kommer efter flere måneders uroligheder på Bangs Torv og ved parkeringspladsen bag torvet.

Ifølge politiet skyldes uroen en gruppe unge mænd, som kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv.

Seneste tilfælde var onsdag aften klokken 20, hvor der blev der kastet kanonslag mod politiets mobile politistation på Bangs Torv. Derfor blev der sendt flere politipatruljer til området. I forbindelse med politiets tilstedeværelse blev i alt 15 unge registreret, hvor af flere fik strakspåbud om, at de ikke må være i området i 24 timer. En person blev anholdt for at overtræde Ordensbekendtgørelsen. Efterfølgende modtog politiet anmeldelse om, at der var udøvet hærværk mod et busskur og en støjskærm, oplyser man.

LÆS OGSÅ: Unge uromagere anholdt ved Bangs Torv

»Vi vil også i den kommende tid være markant tilstede i området, og vi opfordrer borgerne om at kontakte politiet, hvis de er vidner til utryghedskabende adfærd eller andet,« lyder det.

Har du information eller gjort observationer, så henvend dig gerne til vores lokalbetjente i området. Du kan også altid ringe til på telefon 43 8614 48.

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!