Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Unge uromagere tilbageholdt ved Bangs Torv

Ifølge B.T. har politiet anholdt en gruppe unge, der den seneste tid har skabt utryghed på og ved Bangs Torv.

En anmeldelse om et smadret busskur og kast med fyrværkeri og kanonslag fik onsdag aften Københavns Vestegns Politi til at rykke talstærkt ud og tilbageholde en gruppe unge ved Bangs Torv. Det skriver B.T.

Og politiet skulle ikke køre så langt, for man var allerede i området i forbindelse med det tryghedsskabende arbejde, som der har været siden mandag. Blandt andet med en mobil politistation på parkeringspladsen bag torvet.

Problemer med unge

Bangs Torv herunder butikker og beboere har på det sidste haft problemer med unge uromagere, som ifølge bestyreren af den fond, der står Bangs Torv, Niels Franklen, ikke har kunnet opføre sig ordentligt.

»Unge mennesker synes, det er sjovt at parkere på torvet om aftenen med åbne bildører og sætte musik på for fuld tryk, og det er synd for dem, der bor der og skal op og arbejde,« fortæller han og tilføjer, at man derfor har har valgt at lukke torvet fra klokken 21 om aftenen.

Derudover har butikkerne overvejet at opsætte en bom ind til parkeringspladserne under taget på Bangs Torv.

Som et forsøg lukkes Bangs Torv af fra klokken 21 hver aften, da der har været og er problemer med unge, som larmer på torvet.

Vil øge trygheden

Torvets vagtselskab er desuden sat til at rundere fire gange dagligt på torvet og i tunnellen, både om dagen og om aftenen, og det fremgår af skilte, som selskabet har opsat, at beboere, kunder og butikker kan ringe døgnet rundt, hvis man der er brug for en vagt.

I B.T.-artiklen kan man læse, at de tilbageholdte unge skulle være de samme, som har chikaneret området på det sidste.

Herlev Bladet er i kontakt med politiet og følger op på sagen.

LÆS MERE i denne uges Herlev Bladet.

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!