Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Der er stadig uro på Bangs Torv

Til trods for øget opmærksomhed fra politiet og en lukning om natten er der stadig problemer med unge, der hænger ud på Bangs Torv.

Til trods for at politiet har haft ekstra fokus på Bangs Torv den sidste måneds tid, og skilte er blevet sat op, der fortæller, at man ikke må opholde sig på Bangs Torv mellem klokken 21 og 06, så er der stadig uro, fortæller vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet.

»Det svinger meget på daglig basis, men der har stadig været tilfælde med støjende adfærd, råben og problemer med mange unge mennesker, der forsamler sig på et sted,« siger han til Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Politiet skærper indsats ved Bangs Torv

Thomas Mejborn fortæller, at de unge samles i grupper på op mod 20 personer og larmer fra om eftermiddagen og til langt ud på natten. Politiet har været forbi Bangs Torv, og det er også ført til sigtelser. Thomas Mejborn vil ikke på nuværende tidspunkt komme ind på, hvad de unge er blevet sigtet for.

For at komme problemet helt til livs, vil politiet nu bruge påbud om at forlade området i det omfang, det viser sig at være nødvendigt.

»Så vi skal de fjerne sig i op til 24 timer. Vi havde håbet, at nogle af de unge selv ville se signalerne i det, der er blevet gjort. Men når det ikke virker, så må vi tage næste skridt i brug,« siger Thomas Mejborn.

 

Skiltene på Bangs Torv har desværre ikke haft den store effekt, oplyser politiet.

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!