Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles sælger kaptajn til Norge

Herlev Eagles har solgt deres canadiske anfører og nøglespiller Brett Thompson til norske Stjernen. Det meddeler klubben i dag.

Forhandlingerne om salget af Brett Thompson til norske Stjernen har stået på i noget tid, men nu er det altså officielt, skriver Herlev Eagles i en pressemeddelelse.

‘Brett har været en af holdets bærende kræfter gennem de seneste tre sæsoner. Han landede i Herlev på selve den dag, hvor vores fremtid så aller sortest ud. Siden har han været med til at rejse klubben til, hvor vi er i dag,’ skriver Eagles-sportschef Nicolai Flindt.

‘Det er et kæmpe hul, der skal udfyldes, når han nu rejser videre. Brett har været et samlingspunkt, en kulturbærer og en foregangsmand i omklædningsrummet. Hans præstationer på isen taler for sig selv, og han er faktisk ikke en spiller eller person, man kan rose for meget,’ fortsætter sportschefen i skrivelsen.

LÆS OGSÅ: Skuffende støtte til Eagles-støttefest.

Brett Thompson havde et år tilbage af sin kontrakt med Herlev Eagles, men tilbuddet fra Norge var for godt til at sige nej til:

‘Brett var ikke den lavest betalte på vores holdkort og sammen med den frikøbssum, vi har fået, sikrer det, at vi også i næste sæson kan stille med et konkurrencedygtigt hold,’ skriver sportschef Nicolai Flindt, der på vegne af hele Herlev Eagles takker canadieren for indsatsen i klubben.

Herlev som andet hjem 

Brett Thompson skriver blandt andet i pressemeddelelsen, at de tre år i Danmark og især Herlev har været altafgørende for hans udvikling som ishockeyspiller:

‘Herlev er blevet mit andet hjem udover Canada. Jeg har igennem årene altid følt mig velkommen og værdsat, både som spiller og person. Både fans, spillere, trænere, stab og ledelse har bidraget til at give mig minder, jeg aldrig vil glemme.’

Profil og klubkaptajn, canadiske Brett Thompson spillede 138 kampe i Eagles-trøjen henover de tre år, han var i klubben. Tilbage i december sagde han til Herlev Bladet, at han følte sig tilpas i Herlev. Arkivfoto: Henrik Lüthcke.

LÆS OGSÅ: Månedens Sportsprofil: – Mottoet er at vinde guld. Også i hverdagen.

‘Efter tre år, hvor holdet har udviklet sig markant og taget nogle store skridt fremad, har jeg besluttet mig for, at det er tid til at tage videre. Jeg står over for en ny udfordring i min karriere, som kommer til at både på nye muligheder for mig som ishockeyspiller,’ skriver han videre.

Canadieren slutter med at ønske klubben og dens fans held og lykke fremover.

Læs mere på herleveagles.dk.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!