Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Skuffende støtte til Eagles-støttefest

Herlev Eagles er som alle andre Metal Liga-klubber presset i bund økonomisk som konsekvens af coronakrisen. Klubben har derfor skræddersyet en støttefest, hvor billetsalget går til den hårdtprøvede klubkasse. Støtten til festen har dog været noget skuffende, lyder det fra sportschefen.

»Tilslutningen har været noget skuffende,« fastslår sportschef for Herlev Eagles Nicolai Flindt om den støttefest, klubben har stablet på benene for at få nogle støttekroner ind på kontoen, nu hvor slutspilskronerne er udeblevet som konsekvens af coronakrisen, der har aflyst indeværende sæson og reduceret sponsor- og entréindtægterne til den kommende.   

LÆS OGSÅ: Månedens Sportsprofil: – Mottoet er at vinde. Også i hverdagen.

»Jeg tror bare, at man må konstatere, at vi er én af de klubber i ligaen med laveste tilslutning i det hele taget. Vi er jo én af de mindste klubber i landet, så det er måske meget logisk, at tilslutningen er lidt mindre, men vi havde da håbet på, at den ville være større. Det må vi nok indrømme,« pointerer sportschefen.

Markant budgetnedgang

Helt konkret forventer man en budgetnedgang på 300.000 til 500.000 kroner. Og det kommer til at kunne mærkes på spillertruppen.

»Lige nu regner vi med kun at have 20 spillere på kontrakt, hvor vi tidligere har haft 23, og så vil vi lade nogle unge spillere kæmpe om de sidste pladser,« fortæller sportschefen som samtidig oplyser, at truppen er sendt hjem for nuværende, og at man har søgt lønkompensation hos staten.

»Der er klubber ude i Europa, som stadig har masser af penge, og som er på udkig efter nogle af vores spillere, der har præsteret godt, så jeg tror ikke, at man skal forvente, at mange af vores profiler bliver,« tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Herlev Løbe- og Atletikklub til tops i virtuelt stævne.

Budgetnedgangens størrelse kan meget vel afhænge af støtten til støttefesten.

»Det er klart, at vi kan jo kun budgettere ud fra de penge, vi har i kassen. Det er klart, at hvis ikke der kommer flere penge ind, end hvad tilfældet er nu, så ligner det mere en budgetreduktion på 500.000 end på 300.000 kroner. De penge er jo direkte allokeret til spillerbudgettet til næste sæson,« lyder det fra sportschef.

Så mange støttebilletter har Metal Liga-klubberne solgt

  1. Aalborg Pirates: 6.666 
  2. Rødovre Mighty Bulls: 4.035
  3. Herning Blue Fox: 2.330
  4. Frederikshavn White Hawks: 2.001
  5. Esbjerg Energy: 2.000
  6. Rungsted Seier Capital: 1.307
  7. Odense Bulldogs: 636
  8. Herlev Eagles: 450 
  9. SønderjyskE: Sælger ikke støttebilletter

Læs mere i denne uges avis eller ved at klikke her.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!