Herlev Bladet

Herlev Løbe- og Atletikklub til tops i virtuelt stævne

Herlev Løbe- og Atletikklub strøg i forrige weekend til tops til det virtuelle atletikstævne ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’.

Længdespring, løb og kuglestød var nogle af de discipliner, Herlev Løbe- og Atletikklub konkurrede i, da atletiksæsonen blev skudt i gang forrige weekend med et stævne, hvor i alt 33 atletikklubber deltog. 

LÆS OGSÅ: Foreningsformand føler sig usselt behandlet.

Anderledes for i år var, at stævnet blev afholdt hver for sig og virtuelt under navnet ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’, hvor atleterne altså dystede hjemmefra. 

Til tops i holdkonkurrencen 

De anderledes stævnevilkår afholdt dog ikke Herlev-klubben fra at toppræstere. Tværtimod. 

Samlet set sluttede Herlev Løbe- og Atletikklub stævnet af med flest point af alle klubber, der blandt andet havde repræsentation af junior VM-vindere og OL-kvalificerede atleter. Mest iøjnefaldende var præstationerne fra de unge Herlev-atleter, hvor flere af dem vandt i deres aldersgrupper. 

Herlev Løbe- og Atletikklub strøg i weekenden til tops til det virtuelle atletikstævne ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’. Hjemmefra og på afstand. Her ses en ung Herlev-atlet i disciplinen kuglestød. Privatfoto.

Træner i små grupper

Herlev Løbe- og Atletikklub oplyser til Herlev Bladet, at man har træning for børn og unge i små grupper på Herlev Atletikstadion hver mandag og onsdag. 

LÆS OGSÅ: Månedens Sportsprofil: – Mottoet er at vinde guld. Også i hverdagen.

Den rigtige stævnesæson – du ved, den der, hvor man må samles – må vente på sig lidt endnu, beretter klubben derudover.  

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....