Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Løbe- og Atletikklub til tops i virtuelt stævne

Herlev Løbe- og Atletikklub strøg i forrige weekend til tops til det virtuelle atletikstævne ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’.

Længdespring, løb og kuglestød var nogle af de discipliner, Herlev Løbe- og Atletikklub konkurrede i, da atletiksæsonen blev skudt i gang forrige weekend med et stævne, hvor i alt 33 atletikklubber deltog. 

LÆS OGSÅ: Foreningsformand føler sig usselt behandlet.

Anderledes for i år var, at stævnet blev afholdt hver for sig og virtuelt under navnet ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’, hvor atleterne altså dystede hjemmefra. 

Til tops i holdkonkurrencen 

De anderledes stævnevilkår afholdt dog ikke Herlev-klubben fra at toppræstere. Tværtimod. 

Samlet set sluttede Herlev Løbe- og Atletikklub stævnet af med flest point af alle klubber, der blandt andet havde repræsentation af junior VM-vindere og OL-kvalificerede atleter. Mest iøjnefaldende var præstationerne fra de unge Herlev-atleter, hvor flere af dem vandt i deres aldersgrupper. 

Herlev Løbe- og Atletikklub strøg i weekenden til tops til det virtuelle atletikstævne ’STAY-SAFE Atletik-for-alle’. Hjemmefra og på afstand. Her ses en ung Herlev-atlet i disciplinen kuglestød. Privatfoto.

Træner i små grupper

Herlev Løbe- og Atletikklub oplyser til Herlev Bladet, at man har træning for børn og unge i små grupper på Herlev Atletikstadion hver mandag og onsdag. 

LÆS OGSÅ: Månedens Sportsprofil: – Mottoet er at vinde guld. Også i hverdagen.

Den rigtige stævnesæson – du ved, den der, hvor man må samles – må vente på sig lidt endnu, beretter klubben derudover.  

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!