Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Efterlyst tricktyv er blevet anholdt

En af de tricktyve, som tirsdag blev efterlyst for tyverier begået i blandt andet Herlev, er blevet anholdt. Det meddeler Københavns Vestegns Politi.

Tirsdag blev fire personer efterlyst mistænkt for at have begået tricktyverier i blandt andet Herlev, Gladsaxe og Ballerup. Nu er en af de efterlyste blevet anholdt, fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage, meddeler Københavns Vestegns Politi.

Det drejer sig om en 46-årig østeuropæisk mænd, som i efterlysningen blev kaldt ‘mistænkt A’.

Anholdelsen skete om eftermiddagen torsdag den 7. november på Tagensvej i København, hvor de to andre mænd og kvinden også er blevet set, skriver Københavns Vestegns Politi på sin hjemmeside. Den anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfænglet fredag.

Læs også: Hvem er de og hvor bor de

Efterlyser stadig tre

Tricktyvene mistænkes for en række tricktyverier begået i hovedstadsområdet i den seneste tid. Primært begået mod ældre, som får afluret sin pinkode, stjålet sit kreditkort og efterfølgende lænset sin konto.

De sidste tre gerningmænd er fortsat efterlyst og på fri fod. Københavns Vestegns Politi modtager meget gerne henvendelser på telefon 4386 1448.


B: Kvinde, almindelig af bygning, lyst hår sat op i hestehale (Siden efterlysningen er kvinden blevet mørkhåret). Hun har været iført en sort jakke med pelskrave, stribet trøje under jakken, mørkeblå cowboybukser og sorte sko med hvid kant.


C: Mand, almindelig af bygning, kort mørkt hår med ’måne’ og sort fuldskæg. Han har været iført en sort jakke, sort trøje, gråt halstørklæde, lyseblå cowboybukser og sorte sko.


D: Mand, almindelig af bygning. Han har været iført en sort jakke, sort trøje med mønster, sorte bukser, sorte sko og mørk hat.

Læs også: Tricktyve sagde de ville hjælpe

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!