Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvem er de og hvor bor de?

Københavns Vestegns Politi efterlyser tre mænd og en kvinde, som mistænkes for at stå bag flere aktuelle tricktyverier blandt andet i Herlev.

OPDATERING: Den ene gerningsmand er blevet anholdt i sagen.

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu en række tricktyverier begået i hovedstadsområdet i den seneste tid – blandt andet i Ballerup, Herlev og Gladsaxe – og sætter nu tre mænd og en kvinde i forbindelse med tyverierne.

»Der er typisk tale om, at ældre medborgere først får afluret deres PIN-kode ved kassen i et supermarked, bliver fulgt et stykke væk derfra og så får frastjålet deres kreditkort i forvirringen ved et tricktyveri – og derefter bliver kontoen lænset i hæveautomater,« siger politikommissær Jørn Møller Nielsen, Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Indtil videre undersøger Københavns Vestegns Politi syv forhold, hvor der samlet er mistet penge for foreløbig ca. 50.000 kroner.

»Vi ved, at kvinden er rumænsk statsborger og indrejst i Danmark i oktober – men hvem de andre er, og hvor de fire opholder de sig henne, vil vi meget gerne vide,«  siger politikommissæren.

Han opfordrer til, at man straks kontakter Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi, hvis man har kendskab til dem.

LÆS OGSÅ: Kvinde dømt for partering af ægtefælle

Signalement og foto

Se de ret gode fotos af de mistænkte, som beskrives som:

A: Signalement sletter, da den mistænkte er blevet anholdt.

.


B: Kvinde, almindelig af bygning, lyst hår sat op i hestehale. Hun har været iført en sort jakke med pelskrave, stribet trøje under jakken, mørkeblå cowboybukser og sorte sko med hvid kant.


C: Mand, almindelig af bygning, kort mørkt hår med ’måne’ og sort fuldskæg. Han har været iført en sort jakke, sort trøje, gråt halstørklæde, lyseblå cowboybukser og sorte sko.


D: Mand, almindelig af bygning. Han har været iført en sort jakke, sort trøje med mønster, sorte bukser, sorte sko og mørk hat.

LÆS OGSÅ: Tricktyve sagde de ville hjælpe

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!