Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Endnu en HI-ildsjæl blev hyldet

Der manglede én da sporten, frivillighed og stort engagement blev hyldet ved Herlev Idrætsforenings repræsentantskabsmøde.

Ved det årlige repræsentantskabsmøde i Herlev Idrætsforening (HI) den 2. marts blev et legat og to priser uddelt. Men faktisk var det meningen, at det ikke kun var ét, men hele to legater der skulle uddeles. Modtageren af det sidste legat kunne dog ikke deltage ved repræsentantskabsmødet, og derfor blev navnet på den sidste legatmodtager holdt hemmelig – indtil i går, onsdag, hvor Milen Tesfaldet fra BMS HERLEV Basket, blev overrasket i Herlev Hallen. Det oplyser HI på deres Facebookside.

»Det sidste legat, der skulle have været uddelt på vores repræsentantskabsmøde blev holdt hemmeligt og istedet uddelt idag i Herlev hallen. Stort tillykke til Milen,« står der i opslaget fra HI.

LÆS OGSÅ: Særlige indsatser hylder i HI 

En hel del fattigere uden dig

I talen til Milen Tesfaldet, der blev afholdt af formand i HI Annelise Fenger, blev trænerens engagement i klubben gennem de seneste 25 år fremhævet.

»Milen har siden minidage spillet basketball i Herlev Basket. Hun har trænet hold i mindst de sidste 25 år og træner i år U 11 piger samt Dame 2. Samtidigt sidder hun i bestyrelsen og står for alverdens sociale arrangementer for hele klubben. Herudover er hun altid klar til at sidde ved dommerbord eller dømme kampe. Klubben ville være en hel del fattigere uden hende. At hun så også passer sit job som oversygeplejeske på kræftafdeling på Herlev, kan vi alle sammen kun være taknemmelig over,« sagde Annelise Fenger.

Legatet på 3000 kroner har til formål er at yde støtte til aktive og ledere, der har ydet en særlig indsats i afdelingens eller i HI’s regi.

LÆS OGSÅ: Kvinderne tabte pokalen 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!