Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Særlige indsatser i HI hyldet ved årligt møde: Se hvorfor netop de fik priserne

Onsdag blev sporten, frivillighed og stort engagement hyldet ved Herlev Idrætsforenings repræsentantskabsmøde.

Idrætten har været hårdt ramt de seneste år på grund af pandemien, men det betyder ikke, at Herlev Idrætsforening (HI) ikke længere har gode, frivillige kræfter og dygtige sportsudøvere i afdelingerne – tværtimod.

I formand Annelise Fengers tale ved årets repræsentantskabsmøde i HI onsdag 2. marts fik trænere, ledere og frivillige nemlig som det første en direkte tak for deres store indsats i en tid, hvor omstillingsparathed har været nøgleordet:

»Som i de andre år er der en række ting, som jeg vil fremhæve i aften. Og det første jeg vil sige er en kæmpe stor tak til alle trænere, ledere og frivillige. I har alle fået nye kompetencer de senere år – I har været kreative, I har måttet dele op i mindre hold og nogle indendørs sportsgrene er flyttet udendørs i perioder – og så er I blevet sprittere,« sagde Annelise Fenger indledningsvist i sin tale.

Efter takken og gennemgang af blandt andet HI’s medlemstilslutning, økonomi og sportsresultater blev særligt tre frivillige, ledere og sportudøvere fremhævet, da det blev tid til uddelingen af æresbevisninger.

Et HI-legat á 3.000 kroner og priserne som Årets aktive og Årets leder blev her uddelt.

LÆS OGSÅ: P-bøder fået ved Herlev Bibliotek skal måske betales tilbage

Legatet til nytænkende ungdomstræner 

Legatet, hvis formål er at yde støtte til aktive og ledere, der har ydet en særlig indsats i afdelingens eller i HI’s regi, gik til Liubov Aleksandrova, som er ungdomstræner i Herlev Løbe- og Atletikklub. Her blev hendes menneskekendskab og nytænkning under pandemien blandt meget andet fremhævet som årsag til, at netop hun modtog legatet.

»På trods af hendes unge alder demonstrerer hun et godt menneskekendskab, stort kendskab til mange forskellige træningsformer og anvender let og ubesværet elementer fra akrobatik og yoga i træningen. I hele coronaperioden har hun haft tre ugentlige online-træningssessioner, der har fået selv tidligere eliteudøvere til at spærre øjnene op,« sagde Annelise Fenger blandt andet i sin tale.

 

Foto: Steffen Glaas

Årets aktive gik til stortalent

Prisen som Årets aktive gik til udøver Theis Houlbergs fra Herlev Hjorten Squash. Hans sportslige resultater viser, at han er et stortalent. Han er vinder af de individuelle Danmarksmesterskaber 2021 og en bærende kraft på Herlev Hjorten Squashs elitehold, der vandt Danmarksmesterskaberne for hold 2021. Men også hans disciplin og engagement i klubben blev fremhævet ved prisuddelingen.

»For Theis’ klub- og holdkammerater er hans performance og resultater kun overgået af hans engagement til klubben og holdet. Theis bidrager altid sportsligt såvel som personligt og motiverer sine holdkammerater til at præstere bedre. Han er en karakter, der altid møder til tiden, selv klokken  fem om morgenen. Og endnu vigtigere, så er han den karakter, der bidrager til klubben med administration af medlemmer, oprydning efter turneringer, spiller med begyndere direkte efter en hård individuel DM finale, og kører ud med blomster til holdkammerater, når de bliver gift,« sagde Annelise Fenger i talen.

Foto: Steffen Glaas

Årets Leder gik til Herlev Svømnings’ “mor”

Den sidste pris, der blev uddelt ved aftenens repræsentantskabsmøde, var prisen som Årets leder. Den gik til Solveig Kallesøe fra Herlev Svømning, der blev hædret for sit mange års arbejde i klubben. Det startede i midten af 80’erne på sidelinjen, hvor hendes børn dyrkede sporten. Men hurtigt tog det fart, og hun har gennem årene blandt mange ting hjulpet kassereren, været bestyrelsesmedlem og den, der har meget af kontakten med klubbens 1700 medlemmer.

»Selvom hun er Herlev Svømnings formands mor, så er der ingen tvivl om at hun også er Herlev Svømnings “mor”, der ikke ønsker hæder og priser, men som så sandelig fortjener det, selvom hun jo bare gør det, fordi hun synes det er sjovt. Og det har hun så syntes i mere end 25 år. Bestyrelsesmedlem, Medlemsadministrator og Blæksprutte Solveig Kallesøe, du ønskes et stort tillykke med titlen som årets leder i Herlev Idrætsforening.«

 

LÆS OGSÅ: Snart bliver det nemmere at have elbil i Herlev 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!