Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Indsnævrede vejbaner og lavere hastighed: Letbanebyggeriet giver nu trafikale ændringer på mere af Ringvejen

De næste måneder vil letbanebyggeriet også betyde trafikale ændringer på Herlev Ringvej mellem Lyskær og Mileparken/Kantatevej.

Letbanebyggeriet på Herlev Ringvej er godt i gang. I sidste uge stod det klart, at man på strækningen mellem Herlev Hovedgade og Hjortespringvej snart ville begynde at gøre plads til letbanen, hvilket ville medføre nogle trafikale ændringer. Nu meddeler Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse, at det samme gør sig gældende i den højre/østlige side på strækningen mellem Lyskær og Mileparken/Kantatevej.

Arbejdet her starter i løbet af marts måned.

Det betyder, at også denne del af strækningen den kommende tid vil have indsnævrede vejbaner, ligesom der vil være hastighedsbegrænsning på 40 kilometer i timen. Desuden vil cyklister og fodgængere under arbejdet blive henvist til modsatte side, hvor der vil være dobbeltrettet cykelsti. Derfor kan man også risikere at opleve længere rejsetid i dette område.

LÆS OGSÅ: Uretmæssig parkering ved biblioteket 

Støj i hverdage og weekender

Derudover kan man forvente byggestøj i både hverdage og weekender. Det støjende arbejde finder sted på hverdage mellem klokken 7 og 22, mens de gør sig gældende mellem klokken 8 og 18 i weekenderne.

Arbejdet i den østlig side mellem Lyskær og Mileparken/Kantatevej forventes at være færdigt i juli 2022.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du altid velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på e-mail info@dinletbane.dk eller telefon 72424500.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!