Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Letbanebyggeri giver nye trafikale ændringer

De næste måneder vil letbanebyggeriet betyde ændringer på Herlev Ringvej mellem Herlev Hovedgade og Hjortespringvej.

Snart bliver arbejdet med at gøre plads til letbanen på Herlev Ringvej mellem Herlev Hovedgade og Hjortespringvej sat i gang, og det vil medføre nye trafikale ændringer, der vil kan påvirke både rejsetid, adgangsmuligheder og give støjgener i området. Det oplyser Hovedstadens Letbane på deres Facebook.

‘Imens arbejdet står på, vil der være en midlertidig hastighedsbegrænsning på 40 km/t på strækningen. I sydgående retning indsnævres vejbanen fra to til én bane, mens der opretholdes to vejbaner i nordgående retning. Herlev Bygade vil være åben for ind- og udkørsel i både nordgående og sydgående retning. Cyklister vil blive ledt over på en dobbeltrettet cykelsti i venstre side set mod nord. Både bilister og cyklister bør derfor være særligt opmærksomme på skiltning på strækningen 🚗🚲‘ skriver de blandt andet i Facebookopslaget. 

LÆS OGSÅ: Ejer af lukket slikbutik meldt til politiet 

Ændrede adgangsforhold 

Arbejdet på strækningen foregår i højre side set mod nord og betyder ændrede adgangsforhold for flere ejendomme. Af Hovedstadens Letbaneshjemmeside fremgår det blandt andet, at der vil være ændrede adgangsforhold for beboerne på Tornerosevej ud til Herlev Ringvej, da adgangen gennem haverne, vil være lukket.

Derudover vil der også være ændrede adgangsforhold for beboerne på Herlev Ringvej 2B til 8B. Her vil der komme en gangsti op mod bygningen, som løber parallelt med Herlev Ringvej. Udkørslen til Herlev Ringvej mellem 6A og 6B vil også være spærret under arbejdet. Her kan man i stedet køre via Hyrdindestien.

Risiko for støj i både hverdage og weekender

I mens arbejdet står på vil man i området kunne forvente støjgener i hverdagene fra klokken 7 om morgenen til 22 om aftenen og i weekenderne mellem klokken 8 og 18, dog påpeges der, at man vil begrænser generne bedst muligt.

Arbejdet i denne side af vejen begynder slut februar/start marts og forventes at være færdig til juli 2022

Har man spørgsmål til byggeriet, kan man kontakte Hovedstadens Letbane på e-mail info@dinletbane.dk eller telefon 7242 4500. Man kan læse meget mere om byggeriet på netop strækningen mellem Herlev Hovedgade og Hjortespringvej på Hovedstadens Letbanes hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Kildegårdens dyr fik endnu en gang besøg af ubudne gæster

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!