Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ejer af lukket slikbutik politianmeldt for at smide indbo på Michael Skolens grund

Onsdag sidste uge opdagede den tekniske servicechef på Michael Skolen, at nogen havde efterladt interiør og affald fra den nu lukkede slikbutik 'Sweets and Love' på skolens grund i Herlev. Ifølge slikbutikkens ejer er det ikke hans ansvar, da det er et firma, han har hyret.

Der var flere overraskelser, da Marchel Pedersen, teknisk servicechef på Michael Skolen på Stokholtbuen, onsdag sidste uge opdagede, at nogen havde smidt affald på skolens grund. Dels var affaldet smidt lige ved siden af skolens 18 fods store container, og dels var det tydeligt at se, hvor det kom fra.

»Det var en blanding af butiksudstyr, parasoller, en pose med kontrolrapporter (fra Fødesvarestyrelsen, red.), balloner og en pose med brugte kemikalier, så det var en blandet landhandel og lignede noget restopbrydning,« fortæller han, der nemt kunne se, at affaldet stammede fra den nu lukkede slikbutik ‘Sweets & Love’ i Herlev.

LÆS OGSÅ: Slikbutik må ikke sælge fødevarer

»Der var blevet dumpet to store portioner hos os. Jeg snakkede med bestyreren lørdag. Han fortalte, han havde hyret et transportfirma, og han skulle nok ringe til ejeren, for de havde åbenbart ikke gjort deres arbejde ordentligt, så han lovede, at det var væk mandag. Jeg ringede op nogle gange efterfølgende, men der blev ikke svaret, og så valgte jeg at politianmelde ham,« lyder det fra Marchel Pedersen.

Han kalder episoden grotesk og har svært ved at forstå, hvorfor affaldet lige skulle deponeres på Michael Skolen.

Efterlod et visitkort

»Jeg forstår det ikke, hvis de havde kørt i en bil og kom fra Herlev Bygade, så er det da nemmere at køre på genbrugsstationen. Jeg synes, det er noget svineri at smide noget af i naturen og så på privat grund, og det er tåbeligt at efterlade et visitkort. (…) Det groteske ved det er også, at de smed det foran vores container. Havde de smidt det op i containeren, så havde vi aldrig opdaget det,« vurderer han, der tror, det er gået stærkt.

Han har aldrig oplevet noget lignende på skolens grund. Tværtimod har de haft besøg af folk, som gerne ville tage nogle ting fra containeren.

»Så jeg håber, det er en engangsoplevelse. Derfor gør vi ikke mere ved det, men det er klart, at hvis det er noget, der gentager sig, så kan det være, vi må lukke skolegården, og det ville være trist, hvis vi skal ud i det,« siger han, der oplyser, at gården ofte bliver brugt som parkeringsplads, når borgere går ture i Sømosen.

»Det synes jeg er fremragende, man skal bare passe på stedet,« lyder det.

Slikbutikken ‘Sweets & Love’, har fået fem sure smileys i alt siden opstarten sidste år og har efter sin lukning valgt at smide sit indbo på Michael Skolens grund. Privatfoto.

 

Ejer: Send politianmeldelse videre

Ejeren af den nu lukkede slikbutik ‘Sweets & Love’, Muhannad Hoji, oplyser til Herlev Bladet, at han har betalt 25.000 kroner til et transportfirma for at få fjernet affald og interiør fra slikbutikken.

»Jeg har lejet nogen til at smide skraldet ud og har så fået at vide, at det har de ikke gjort. Så har ringet til dem, og de har lovet mig, at de vil fjerne det, så det er lidt ærgerligt,« siger han.

Michael Skolens tekniske servicechef siger, at du havde lovet ham at fjerne affaldet mandag, og at han efterfølgende ikke har kunnet få fat i dig?

»Jeg har meget travlt og kan ikke tage telefonen hele tiden,« forklarer Muhannad Hoji.

Hvad tænker du om, at skolen efterfølgende har politianmeldt dig?

»Jeg synes, de skal sende politianmeldelsen videre til transportfirmaet,« lyder det fra butiksejeren, der ikke på stående fod kunne oplyse navnet på transportfirmaet, men vil undersøge det og vende tilbage.

‘Sweets & Love’ blev forbudt at sælge fødevarer efter et besøg fra Fødevarestyrelsen 26. januar i år. Dagen efter blev butikken politianmeldt for at bryde forbuddet og fik derudover en sur smiley – den femte siden opstarten i sommer 2021. Efterfølgende har butiksejeren altså valgt at lukke slikbutikken.

Privatfoto.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!