Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Familier i Herlev er ekstra pressede i år – derfor får Røde Kors 30.000 kroner til dette års julehjælp

Mange familier er i år ekstra pressede af energipriser, inflation og stigende udgifter. Derfor har Herlev Kommune valgt at give Røde Kors 30.000 kroner til Røde Kors' julehjælp 2022.

‘Julen varer længe, koster mange penge…’

Den sidste sætning i julesangen ‘Højt fra træets grønne top’ har nok altid været sand, men i år er der langt flere familier end normalt, der for alvor mærker julen presse på økonomien.

Og derfor er der også en øget efterspørgsel på julehjælp fra diverse frivillige organisationer i Herlev. Sundheds- og Voksenudvalget i Herlev Kommune har af den årsag valgt at støtte julehjælpen hos Røde Kors Herlev med 30.000 kr. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

»Det glæder mig, at Sundheds- og Voksenudvalget har besluttet at bidrage til Røde Kors’ julehjælp. Det giver Røde Kors mulighed for at hjælpe endnu flere familier i Herlev med at få en god juleaften,« siger borgmester i Herlev Kommune Thomas Gyldal Petersen(S) i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ingen juleferie uden fodboldfest 

Flere familier kan nu få hjælp

Inflation og stigende priser på el, gas og madvarer er alt sammen medvirkende årsager til, at mange familier i år ikke har lige så mange penge til julen.

Og den stigende efterspørgsel på julehjælp har resulteret i, at Røde Kors har skulle prioritere og uddele mindre end sidste år for at imødekomme flest mulige familier.

Med tilskuddet fra Herlev Kommune har flere familier nu fået den julehjælp, de har behov for.

De 30.000 kroner kommer fra en pulje kaldet ‘støtte til tværgående frivilligt arbejde’, som ikke er blevet opbrugt i 2022.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!