Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fjernvarmepriserne stiger fra september

Vestforbrænding oplyser, at rente- og prisstigninger har gjort, at man vil hæve fjernvarmepriserne med cirka 19 procent.

Rente- og prisstigninger samt faldende indtægter fra Vestforbrændings elproduktion på grund af lavere elpriser har gjort, at Vestforbrænding fra september sætter fjernvarmepriserne op. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Nærmere betegnet vil priserne stige med cirka 19 procent. Det svarer til en årlig meromkostning på cirka 2.300 kroner for et standardhus på 130 kvadratmeter med et forbrug på 18,1 MWh, oplyser man i pressemeddelelsen, hvor der også står, at den samlede årlige omkostning så vil ligge på cirka 14.125 kroner for et standardhus.

Tilslutningsprisen på 15.000 kroner er uændret og bliver indeksreguleret 1. januar hvert år.

Andre priser

Vestforbrænding understreger, at prisniveauet stadig er billigere end mange andre steder, og at fjernvarmeselskabet er underlagt et hvile-i-sig-selv-princip, som betyder, at omkostninger til produktion og distribution af fjernvarme skal balancere med indtægter fra fjernvarmekunderne.

På fjernvarmepriser.dk kan man se, hvordan fjernvarmeprisen ser ud andre steder for et 130 kvadratmeter stort hus. Her fremgår det blandt andet, at prisen hos Gentofte Gladsaxe Fjernvarme I/S ligger på 16.455 kroner, 14.943 kroner i Rødovre, 10.084 kroner i Ishøj og 11.420 kroner i Brøndby.

Se mere her.

Find priser og gebyrer for fjernvarme her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!