Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Flere butiks- og indbrudstyve på spil

Der har været flere butiks- og indbrudstyve på spil i Herlev, og især alkohol og smykker har været eftertragtede hos dem.

I løbet af to uger har der været tre indbrud og seks butikstyverier i Herlev. Indbrudstyvene er primært gået efter smykker, hvor butikstyvene primært er gået efter madvarer og alkohol. 

Det første indbrud var i en villa på Rørløkken. Her trængte indbrudstyven ind ved at opbryde et vindue. Indbruddet skete i tidsrummet den 18. februar klokken 12.30 til 22.30. Der blev stjålet nogle smykker. Det andet indbrud var også i en villa på Rørløkken. Her trængte indbrudstyven også ind ved at opbryde et vindue. Indbruddet skete i tidsrummet den 18. februar klokken 17.20 til 21.30. Der blev stjålet nogle smykker og et par løbesko. Det tredje indbrud var i en lejlighed i Stumpedal. Her trængte indbrudstyven ind i lejligheden ved at sparke en dør ind. Indbruddet skete i tidsrummet den 20. februar klokken 10 til klokken 19.30. Det er ikke oplyst, hvad der blev stjålet fra lejligheden, oplyser lokalpolitiet.

LÆS OGSÅ: Det går godt med at få ukrainske flygtninge i arbejde i Herlev 

Alkohol og madvarer

I sidste uge var der seks butikstyverier i Herlev. Det første butikstyveri var i Føtex i BIG den 25. februar klokken 13.49. Her blev en 29-årig mand sigtet for at stjæle fem flasker champagne og tre flasker gin til en samlet værdi af 3072 kroner. Det andet butikstyveri var i 7-Eleven på Stationsalleen den 21. februar klokken 21.05. Her blev en 27-årig mand og 25-årig kvinde sigtet for at stjæle tre dåser Red Bull til en samlet værdi af 93 kroner. Det tredje butikstyveri var i Føtex i Herlev Bymidte den 22. februar klokken 11.38. Her blev en 29-årig mand sigtet for at stjæle seks flasker vin og en Philips barbermaskine. Den samlede værdi af de stjålne genstande er ukendt. 

De tre øvrige butikstyverier var i Coop 365discount på Vindebyvej 25. 

Det første butikstyveri i Coop365discount var den 23. februar klokken 13.30. Her blev en 45-årig mand sigtet for at stjæle Nescafe til en samlet værdi af 743 kroner. Det andet butikstyveri i Coop365discount var den 23. februar klokken 18.05. Her blev en 35-årig mand sigtet for at stjæle madvarer og sodavand til en samlet værdi af 231 kroner. Det tredje butikstyveri i Coop365discount var den 26. februar klokken 16.50. Her blev en 36-årig mand sigtet for at stjæle varer til en samlet værdi af 40 kroner. Det er ikke oplyst, hvad han stjal i butikken, oplyser lokalpolitiet.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!