Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Flere butikstyve på spil i Herlev

Ifølge lokalpolitiet har der den seneste uge været flere butikstyve på spil, som har stjålet for flere tusinde kroner i Herlevs butikker.

I løbet af den seneste uges tid har der været flere butikstyve på spil i Herlevs butikker. Det oplyser lokalpolitiet til Herlev Bladet.

Det første butikstyveri fandt sted onsdag den 14. december klokken 17.00 i H&M, der ligger i BIG. Her stjal en midaldrende mand en masse forskelligt tøj til en samlet værdi på 8800 kroner. 

Læs også: Kommunens budgetopfølgning: Det løber rundt trods krisetider

Lokalpolitiet fortæller, at gerningsmanden havde benyttet sig af en såkaldt russerpose, der er foret med metalfolie på indersiden af posen, som gør, at alarmerne ikke bliver aktiveret.

Alligevel lykkedes det ikke gerningsmanden at slippe afsted med tyvekosterne, da han blev pågrebet af politiet og H&M fik tøjet tilbage. 

Uønsket besøg

Mandag den 19. december klokken 13.40 blev H&M udsat for endnu et butikstyveri – eller nærmere et forsøg på et.

Ifølge lokalpolitiet blev en ung mand taget på fersk gerning, da han var ved at stjæle et par bukser i butikken. Da gerningsmanden er under 18 år, ligger sagen nu hos Herlev Kommune. 

Læs også: Jury imponeret over 7. klassers billedbøger: Unikt indblik i de unges tanker

Det er ikke kun H&M, der i den seneste uge har været udsat for tyveri. 

Den 15. december klokken 11.45 havde Synoptik, der ligger i Herlev Bymidte, også uønsket besøg af en butikstyv.

Ifølge lokalpolitiets oplysninger stjal butikstyven et par solbriller af mærket Gucci til en samlet værdi på 9600 kroner. 

Politiet har endnu ikke fanget gerningsmanden fra Synoptik, og har ikke et signalement af vedkommende. Sagen skal nu efterforskes. 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!