Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Første spadestik til ny kræftrådgivning

Livsrum ved Herlev Hospital :

På vej. Kræftens Bekæmpelse og Realdania har indtil videre byggget flere nye kræftrådgivninger. Nu kommer turen til Herlev.

»Et frirum i en svær tid«.

Sådan var betegnelsen fra Laila Walther, Patientstøtte og Lokal Indsats under Kræftens Bekæmpelse, da hun sammen med Helle Nørup, bruger af kræftrådgivningen i Lyngby, mandag klokken 13 tog første spadestik til bygningen  tæt ved Herlev Hospital.

Bygningen kommer til at ligge lige ud mod Ring 3 ved det eksisterende kryds og bliver dermed meget synlig tæt ved det ’nye’ Herlev Hospital og den letbane-station, der engang kommer.

Syvende og sidste

Herlev bliver det sidste kræftrådgivningscenter. De andre centre ligger i Aalborg, Herning, Vejle, Odense og i Roskilde. Lige nu også i Lyngby, og det er rådgivningen her, som skal flytte til Herlev Hospital med en forventelig i brugtagen 1. december 2018.

Livsrum er betegnelsen for den særlige kræftrådgivning, som er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Realdania og i det lokale tilfælde mellem Herlev og Gentofte Hospital.

»Som i de andre centre vil det middag og aften være fyldt med mennesker«, sagde Laila Walther og understregede den grundholdning, at man ikke skulle stå alene,  når behandlingen på hospitalet var overstået.

Afdelingschefen betonede også, at man kunne komme til at henvise tilbage til hospitalet igen.

Livsrum vil også være forsynet med træningsfaciliteten Krop og Kræft. Og centret skulle altså være klar om cirka et år.

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!