Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Forælder om genåbningen af skoler: – Mere kvalitetstid til familien

Michael Sørensens datter skal som så mange andre børn i skole igen i morgen (fredag den 17. april) efter statsministerens udmeldinger om en gradvis genåbning af Danmark i kølevandet på coronakrisen. Det er noget, som både far og datter glæder sig til.

Kommunens dagtilbud og specialtilbud samt 0. til 1. klasse genåbner i morgen fredag i kølevandet på statsministerens udmeldinger om en gradvis genåbning af Danmark efter coronakrisen.

For Michael Sørensen, der har en datter, der går i 1. klasse på Lindehøjskolen og som derfor skal tilbage på skolebænken igen i morgen fredag, betyder det blandt andet, at der bliver mere kvalitetstid til familielivet.

»Det kommer til at give os (Michael Sørensen og hustruen, red.) mere ro til at arbejde i løbet af dagen, som så også kommer til at betyde mere kvalitetstid med vores datter, når hun kommer hjem fra skole,« siger han og tilføjer:

»Så det er vi rigtig glade for. Min datter kommer også til at få meget mere ud af at være i skole igen med sine klassekammerater, fremfor at gå herhjemme med mor og far 24 timer i døgnet.«

LÆS OGSÅ: Optimistisk privatskoleleder: »Måske vi er lidt privilegeret«.

Ikke bekymret

Michael Sørensen er ikke bekymret for at sende sin datter tilbage på skolebænken i denne coronatid. Tværtimod.

»Hvis man kigger på statistikken omkring coronavirus og børn, som siger, at de rammes mindre hårdt, så synes jeg ikke, at den frygt, der er blevet skabt omkring genåbningen af skolerne i forhold til smittespredning og så videre, giver mening,« udtrykker han, som i samme ombæring sender rosende ord i retning af Lindehøjskolen:

»Vi er blevet meget velinformeret i forbindelse med genåbningen her på fredag, og jeg synes, at man bliver nødt til at give lidt kredit til de mennesker, der skal udføre det her arbejde, fordi folk forventer svar her og nu på baggrund af de beslutninger og udmeldinger, der er kommet fra statsministeren, men jeg synes virkelig, at skolens udmeldinger i forhold til genåbningen har været rigtig gode.«

LÆS OGSÅ: Genåbner fredag til en langt fra normal hverdag.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!