Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gorms Bogbyttedag genopstår

Efter at være lukket ned på grund af Corona i mere end to år, har folkene bag Gorms Bogbyttedag besluttet, at det igen er tid til at give herlevborgerne mulighed for at at forny eller udskifte bogsamlingen.

PÅ søndag den 29. maj klokken 12-15 kan man igen komme til ‘Gorms Bogbyttedag’  i salen i Herlev Biblioteks underetage. 

Som ved tidligere Bogbyttedage kan man vælge, alle de bøger man vil – helt gratis- og man kan aflevere de bøger, man har i overskud.  Gorms Bogbyttedag blev etableret af bibliotekar Gorm Thomsen for mere end 30 år siden og var et fast element forår og efterår lige indtil frygten for smitte med Covid-19 satte det hele på pause i foråret 2020.

LÆS OGSÅ: Nyt om fjernevarme i Herlev 

Det er fortsat en komite af frivillige, der i samarbejde med Herlev Bibliotek organiserer Gorms Bogbyttedag. Komiteen ledes af Birthe Bruun Nielsen og er åben for alle, der har lyst til at give en hånd med ved håndteringen af bøgerne på Bogbyttedagen. På bogbyttedagen kan man aflevere alle slags bøger (dog ikke tunge leksika) og film, videoer og grammofonplader og spil af enhver art. Alt bliver lagt frem i salen og alle kan frit vælge mellem alt materialet. 

Der er også Gorms Bogbyttedag under Herlev Festuge den  3. september – det er naturligvis også på Herlev Bibliotek. 

LÆS OGSÅ: Usædvanlig brand ødelagde seks MR-scannere 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!