Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Har du ikke fået Herlev Bladet senest onsdag klokken 21?

Fremover bliver det muligt at få efterleveret Herlev Bladet, når FK Distribution svigter.

Siden nytår har det været FK Distributions opgave at bringe Herlev Bladet ud. Det har de haft svingende succes med, og selvom det heldigvis går den helt rigtige vej, så har Herlev Bladet valgt at ansætte en mand, der kan efterlevere avisen til dem, der ikke har fået den.

»Kvalitet er afgørende for os på Herlev Bladet uanset om det handler om indholdet i avisen eller leveringen af den. Så selvom det går meget bedre, så kan vi ikke leve med, at kvaliteten af udbringningen endnu ikke er helt i top,« siger administrerende direktør på Herlev Bladet, Steffen Glaas.

Han peger på, at Herlev Bladet heldigvis har meget trofaste læsere, som det betyder meget for, at avisen lander i postkassen en gang om ugen.

»Det er helt sikkert ret unikt, at vi har en avis som så mange går så passioneret op i. Det vil vi for alt i verden holde fast i,« understreger Steffen Glaas.

Det er helt sikkert ret unikt, at vi har en avis som så mange går så passioneret op i. Det vil vi for alt i verden holde fast i.

Kender Herlev

Derfor har han ansat Niels Jørgensen til at efterlevere avisen tordag og fredag til de læsere, der ikke har fået den. Niels Jørgensen er efterlønner og har boet i Herlev i 39 år.

»Så der er ikke mange veje, jeg  aldrig har været på,« siger han med et smil.

Fremover vil han køre rundt med avisen torsdag og fredag til dem, der kontakter Herlev Bladet og fortæller, at de ikke har fået den. 

»Jeg glæder mig til at servicere Herlev Bladets læsere,« siger Niels Jørgensen. 

Sådan får du efterleveret

Herlev Bladet skal efter aftalen med FK Distribution være leveret onsdag klokken 21. Har man ikke fået sin avis der, så kan man sende en mail til herlevbladet@heleherlev.dk.prolinux1.curanetserver.dk med navn, adresse og telefonnummer. 

Sender man mailen inden torsdag klokken 11, får man efterleveret avisen i løbet af torsdag. Sender man en mail inden fredag klokken 11, så får man efterleveret i løbet af fredagen. Man kan også ringe på telefonnummer: 4494 1010. 

Der vil være helligdage, hvor avisen udkommer anderledes, og det vil fremgå af avisen. 

 

         Har du ikke fået avisen senest onsdag kl. 21

  • Så send en mail med dit navn, adresse og telefonnr til: herlevbladet@heleherlev.dk.prolinux1.curanetserver.dk. Skriv ’levering’ i emnefeltet. 
  • Sender du den inden torsdag kloken 11 efterleverer vi torsdag. Sender du den inden fredag klokken 11 efterleverer vi fredag. 
  • Du kan også ringe på: 4494 1010. 

 Læs også: Herlev Bladet omdeles af nye folk. 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!