Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hav hjelmen spændt og cyklen pumpet, når KCK-Herlev inviterer til sæsonstart

Har du lyst til at træde pedalerne i bund og invadere landevejene sammen med andre herlevborgere? Så skal du helt sikkert tage til åbent hus søndag, når den lokale cykelklub, KCK-Herlev, inviterer til sæsonstart.

En lang vinter er ovre, og sommeren nærmer sig. Cyklerne er finpudsede, og cykeltøjet er nyvasket.

Alt dette er lig med sæsonstart for cykelklubben, KCK-Herlev, der inviterer til åbent hus i deres nye klubhus, hvor man har mulighed for at få en smagsprøve på træningen og foreningslivet i klubben.

Steffen Møller, der har været formand i KCK-Herlev i fire år, ser meget frem til åbent hus. Han håber, at det blandt andet kan være med til at tiltrække flere medlemmer til klubben.

»Ved åbent hus kan folk komme ned og se klubhuset og få en snak med os fra bestyrelsen. Jeg har et håb om, at arrangementet kan gøre, at flere har lyst til at komme ned og cykle med os,« siger Steffen Møller.

For alle niveauer

KCK Herlev er en elite- og motionscykelklub under Danmarks Cykle Union. Her er der fællestræning tirsdag, torsdag og søndag, hvor der køres mellem 1 time til 3 timer. Til fællestræningen deles de fremmødte op i to hold efter niveau, så alle har mulighed for at deltage.

Derfor anbefaler Steffen Møller at være medlem af cykelklubben, hvis man er interesseret i at være sammen med andre mennesker og støtte det lokale foreningsliv.

»Hvis man godt kan lide det sociale samvær, og man gerne vil støtte vores klubber, så er det den perfekte måde at gøre det på, når man er medlem af vores klub,« siger Steffen Møller.

LÆS OGSÅ: Guld og sølv til lokale boksere

Alle er velkomne

Åbent hus er søndag den 26. marts klokken 9:00 i klubbens nye klubhus på Tornerosevej 58. Her bliver der budt på kaffe og rundstykker, imens der er mulighed for at tale om træningen i klubben.

Derefter køres årets første tur på landevejen, hvor alle er velkomne til at køre med. Det eneste krav er en racercykel og en cykelhjelm.

Steffen Møller pointerer også, at der ellers altid er mulighed for at komme ned og prøvekøre nogle cykelture med de øvrige medlemmer.

»Alle har mulighed for at cykle en tur hos os et par gange. Så kan man se, om det er noget for en,« siger Steffen Møller.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS OGSÅ: Tager syv medaljer med hjem til Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!