Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Fight Night vender tilbage til efteråret

Herlev Boxing har haft en god dialog med politiet om sikkerheden til Herlev Fight Night, oplyser bokseklubbens formand, der afslører, at der i år også kommer en sjette udgave af den populære bokseturnering.

Herlev Fight Night ser ud til vende tilbage til efteråret. Nærmere betegnet i slutningen af oktober starten af november.

Det oplyser arrangør og formand for Herlev Boxing, Rachid Idrissi, efter at have været til møde med Københavns Vestegns Politi om sikkerkravene til turneringen.

»Mødet med politiet gik rigtigt godt. Alle de urimelige krav er nu blevet droppet, og nu er det kun en sikkerhedsplan, vi skal lave, hvilket er forståeligt,  og denne gang vil politiet være behjælpelige«, lyder det i en besked til Herlev Bladet fra formanden.

Tæt på aflysning

For en lille måneds tid siden så det ellers anderledes ud for Rachid Idrissi, der var parat til at aflyse den 6. udgave af Herlev Fight Night.

Årsagen var, at Københavns Vestegns Politi ifølge formanden forlangte, at han som arrangør skulle lave en sikkerhedsplan blandt andet med oplysninger på alle deltagere og tilskuere.

Et krav, han havde svært ved at forstå, da andre sportsarrangementer på størrelse med Herlev Fight Night ham bekendt ikke skulle gøre det samme.

Derfor mente han, der var tale om forskelsbehandling som følge af sidste års bokseturnering, der endte med uroligheder og voldelige sammenstød. Noget der ellers aldrig var sket før.

LÆS OGSÅ: Herlev Fight Night efterlyser dialog med politiet om sikkerhed

Efterfølgende forsøgte han, der i øvrigt gerne ville gøre mere ud af sikkerheden så vidt muligt, at komme i dialog med politiet om de nye krav, men ifølge ham uden, at politiet vendte tilbage.

Det fik ham til at overveje enten at flytte turneringen til en anden kommune eller helt at aflyse.

Til Herlev Bladet oplyste politiet dog, at man stiller de samme krav til andre lignende arrangører, men i vurderingen af sikkerheden til en eventuel kommende turnering i år vil tage sidste års optøjer med i betragtning.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!