Herlev Bladet

Herlev har fået en ny millionær

En heldig mand fra Herlev blev lørdag en hel del rigere.

En heldig spiller fra Herlev Kommune vandt lørdag 1.000.000 kroner på Lottos Millionærgaranti, oplyser Danske Spil til Herlev Bladet.

Det er ikke så tit, at man jubler over at have købt en lottokupon med fire rigtige, men det gør en mand fra Herlev nu nok alligevel.

I første omgang udløste de fire rigtige tal en beskeden præmie på 50 kroner. Men takket være Millionærgarantien i Lotto blev kuponen en hel del mere værd. Spilleren fra Herlev var nemlig så heldig at blive trukket ud som en af ugens to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker. Den samlede gevinst lyder derfor på 1.000.050 kroner.

Siden 1989 har 23 spillere fra Herlev Kommune vundet 1 million eller mere hos Danske Spil, og lørdagens spiller er den 24. i rækken.

LÆS OGSÅ: Tidligere ledig om jobcentret: Jeg fik helt ondt i maven.

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....